Tell me baby..

Sitter vid datan i skolan och väntar på att den j* kinesiskan ska börja. Man har verkligen inget att gör och det går inte att plugga ekonomi, jag har försökt men kan inte hålla fokus... :/

Är ledig imorron och det ska bli så skönt, man kanske åker in till stan och shoppar! Just det, måste köpa julklappar..
Har någon ideer om vad man kan köpa till sina föräldrar och syskon?? 
Jag har verkligen ingen fantasi i år, fan va jobbigt och vad ska jag önska mig? Det finns typ inget jag vill ha. 
Måste börja tänka ut saker!

Ikväll ska jag nog göra te och sätta på en bra film och se, mysigt.
På senaste tiden har jag sett många filmer. Jag kanske har kommit in i en "film-period" :P 

Måste dra nu och jag önskar alla en trevlig Torsdag kväll! 
Puss 
 

~Girl night~

För två veckor sen så satt vi tjejer i skolan vid ett runt bord. Vissa av oss pratade och andra läste.
Jag frågde Frida vad det var hon läste, det var en bok som hette Twilight. Hon berättade att det handlar om en tjej som blir förälskad i en kille som är en vampyr.
När skolan slutade åkte jag till centrum och köpte första boken i Twilight serien. Jag började på kvällen samma dag att läsa och man blev helt beroende. Jag ljuger inte, det är sant!
Den var såååå bra och den passade mig perfekt. (Älskar böker som handlar om kärlek och onatuliga saker)  :D 

Samma vecka fick jag reda på att den skulle komma på bio den 21/11. Jag ringde Nadja och kollade om hon ville gå med mig på lördagen efter premieren och det ville hon, så jag bokade biljetter och hämtade ut dem! 
Det har aldrig hänt att jag vill så en film så gärna jag ville se den här. 



Helgen tog slut och det var en vecka kvar tills bion, jag hade läst ur boken men hur skulle jag kunna klara mig tills på lördagen?? 
Joo, jag köpte såklart andra boken i Twilight serien - New Moon! Den var också jättebra och längtar tills den kommer på bio.

Veckan gick så fort och så var det lördag helt plötsligt. På dagen träffades vi och hyrde film (The grudge 2). vi skulle se den på kvällen efter bion.
Vid halv fem tiden åkte jag och Nadja in till stan för att äta och gå på bion. Vi åt på Kungshallen som vi alltid gör, maten var god men vi var lite stressade och fick kasta i oss maten och skynda oss till bion. 
Det var helt fullt i bio salongen och filmen var helt fantastisk<3  Man skrattade rätt så mycket även om filmen är seriös.
Man måste se den för att förså hur bra den var och man bara måste läsa boken också, dem är jättebra!

Vi åkte hem till mig, Nadja skulle sova över. Vi satte oss vid min data och Nadja fick göra ett test vem hon liknade mest i filmen, jag var Alice och vi skämtade att Nadja skulle bli en person och så blev hon det, fan vad vi garvade xD

Här är han...........  ...... JASPER!!!!

Sebban hade köpt Guitar hero world on tour och såklart var vi tvugna att testa det :D Vi turades om att spela trummor och det var bara jag som ville sjunga, Nadja och Sebban var för fega xD

Mot tolv slaget gjorde jag och Nadja ansiktsmasker och såg ut som utomjordingar. (ska lägga upp bilder snart)
Det var movie time efter det, sebban såg filmen med oss och fan vad läskig den var xD obehaglig... 
Sen var klockan tre och vi var så trötta. Vi bäddade soforna och satte på polarexpressen men ingen orkade se mer än 15 minuter så vi stängede av!

På söndagen åt vi frukost i sofforna medans vi såg på Scooby-Doo on Zombie Island, haha den var "jättebra" :P
Vi spelade mer guitar hero world on tour och tog sen en promenad i snölandet till filmkedjan. Vi hyrde en ny film som man har sett många gåner innan - Stardust. Såg på den och Nadja skulle hem och äta och lämnade mig!

En jättebra helg och jag vill se filmen igen (Ska göra det :D:P) Orkar inte skriva mer men hoppas att alla har det bra och se Twilight filmen och läs bökerna, helt underbara<3

LL

 

Var inne på Nadjas blogg och såg Laura Laines blider, helt otroligt fina!

A Tough Year

Förlåt att jag inte har skrivit något på länge men jag har inte haft tid eller ork. (Stavar man så?, ork?)
Jag är såå trött på skolan, inte på mina kompisar men på alla lektioner och prov och läxor. Vilken bra start på gymnasiet va!
Snart har det gått en hel termin, tiden går så fort. Måste börja handla julklappar, någon som vill göra mig åka till stan och handla??

Måte gå nu för vi har inriktningsdag som kommer att handla om droger... tror jag och Amanda som sitter brevid mig :D

RSS 2.0