DK

Hejsan! Igår var jag med Marie och Emma på gymmet. Jag har köpt gymkort nu och kan jag gå när jag vill :D
Det var kul att gymma, jag testade på massa olika maskiner jag har aldrig sett förut. Vi ska träna på fredag också!
Det känndes så skönt att träna. Jag har ju inte varit så aktiv på senaste tiden.

Min mormor var hemma hos oss igår också. Hon hade varit med mamma hela dagen och hjälpt henne. Mormor stannade på middag. Vi köpte hem pizzor från Jelle´s (SÅ GOTT<3). Där gör de dem godaste pizzorna/salladerna och mackorna. ( Pizzerian ligger i Farsta Strand)

Just nu sitter vi i en datasal, vi har ingen lektion för läraren är typ på kurs elelr nåt.
Alla tjejerna sitter här men jag ska hälsa från två av dem, Jula och Amanda!! Nu blir de glada för att dem är med i min blogg ;P
Alla pluggar till datakunskapprovet som vi ska ha på Måndag medan jag sitter och skriver i bloggen. Jag får väl plugga hemma.

Nu ska vi gå och äta, see ya!

Igår

Igår var jag och shoppade med mamma och pappa i Nacka Forum. Det fanns många fina vår-saker, vlika färger ;P
Vi åt lunch på en fransk resturang. Jag smakade Galleter för första gången i mittt liv, jag trodde det skulle vara äckligt men det var så gott!
Det var en lyckad shoppingdag. "Jag" köpte en tröja från New Yorker, linne och t-shirt från H&M divided och en lång t-shirt från Ginatricot. Jag hittade två par skor som jag ska köpa när studiebidraget kommer!

På kvällen så träffades Jag, Marie, Nadja och Julia. Vi skulle se på Walk the line men när vi sätte på den ville den inte funka så vi bytte film.
Vi såg då på en film som heter Rent. Jag hade aldrig sett den förut men det var jättebra. Det var en musical men väldig annorlunda.



Nu ska jag ut och övningsköra, hoppas det går bra :P Ha det bra!
See ya.

Pieces

Igår var sebban på bio och det var bara jag, mamma och pappa hemma. Vi köpte hem mat från en Indisk resturang.
Det var jättegott! Jag pluggade också lite innan jag tog en lång dusch. 

Idag skulle vi ha redovisning om en valfri bok man själv har valt och läst.
Jag berättade om boken A million little pieces (Tusen små bitar).
Den är jättebra och jag kan verkligen rekommendera den. Den handlar om författarens liv och det är rätt så tragiskt för han är (var) missbrukare, alkoholist och brottsling. Det är andra gången jag läste den!
Jag hoppas att det gick bra för mig, jag var så nervös ;P



När jag kommer hem ska jag plugga, det är så mycket jag har missat när jag var i fjällen som jag måste ta igen. 
Men vi har besök hemma. Min mormor ska äta middag hos oss. Hon har varit med mamma hela dagen och tagit hand om henne. Såg mormor senast i söndags när vi skulle hem från fjällen. (Hon åkte med kusinerna upp) =)

Nu måste jag dra, Byebye! <3



 

Tack! :D

Idag var första dagen i skolan för mig. Det var jättekul att få träffa tjejorna igen. Hade idrott och nu har jag typ träningsvärk.

Idag har jag också träffat Nadja. Vi fikade och pratade om olika saker. Vi satte oss vid hennes data och kollade på massa roliga bilder. Gud, va vi skratta ;P
Nadja var så snäll att hon fixade min blogg! Hon har bytt bakgrunden och gjort en header till mig<3
Jag tycker att det blev jättesnyggt. Första gången jag är riktigt nöjd med min blogg.
Tack såå jättemycket Nadja<3 Du är jätteduktig<3

 
Bilden är från Nadjas blogg, http://www.nadjas.devote.se
Love you<3 :)

~Home Sweet Home~

Nu är jag hemma igen och det känns jätteskönt, har saknat mitt rum xP
Veckan har gått snabbt och den var bra och dålig. Jag tänkte berätta lite dag för dag. Det blir lättare för mig att komma ihåg vad som hände. Då börjar vi.....

11/1 Söndag: Gick upp ganska tidigt och började packa bilden och fixa mig. Det hände inte så mycket den här dagen, vi åkte mest bil. Vi kom fram ca 17.30. Det var kallt ute och massor av snö. På kvällen kom Cmhar med bussen och vi hämta honom på parkeringen. Sen var det sovdags!

12/1 Måndag: Varje dag gick jag upp ca 08.30 och åt frukost med pappa. Dem andra börja vakna och vi fixade oss. När vi kom till backen var det skitläskigt, man har ju inte åkt på ett helt år. Det gick bra efter en stund men backarna hade blivit så jävla isiga. Jag hatar verkligen när de är så. Åkte skidor hela dagen och slappa när man kom hem. Sovdags!

13/1 Tisdag: Samma rutin på morgonen, ut till backen och börja åka! Den här dagen åkte vi i massa olika backar, svåra och lätta. Jag, pappa, Andreas och Oliver bestämde oss för att åka i en svart (Svart=svår) backe. Den var brant och isig. 
Oliver åkte snowboard, så han tog det lite lungt i den backen och jag åkte en bit efter han. Han satte sig ner för att vila och jag fortsatte att åka för att komma till honom och i en sväng så känner jag att jag glider till med skidorna och ramlar. 
Jag glider och glider ner för backen, förbi Oliver som skrattar åt mig. Jag skrek: HJÄLPP..... OLIVER... JAG KOMMER ATT DÖÖ....... DET GÅÅRRR INNNTE  ATT  STANNNA... HJÄÄÄLP.

Hahaha, fan va kul det var jag skrek men ändå skratta jag xD

På kvällen åkte vi kvällsåkning och sen spelade vi kort med kusinerna. Sovdags!


14/1 Onsdag: Den här dagen åkte vi och kusinerna till ett fjäll som ligger brevid vårat. Klövsjö heter det.

Vi åkte där och det var kallt och blåste rätt så mycket. Vid ett så grillade vi korv, mysigt förutom klyan. Vi åkte lite till och begav oss hem sen. På kvällen skulle vi ut på resturang och fira, för att Oliver fyllde år. GRATTIS IGEN<3

Häng med nu:

15.00 - Hemma i stugan.

15.15 - Mamma och pappa går ut för att åka längdskidor och jag ska plugga matte. Vi säger hej då, ses snart.

15.30 - Jag har sommnat och killarna kollar på tv.

16.00 - Sover :P

16.45 - Jag vaknar och tänker: FAN, jag skulle ju plugga :S

16.50 - Sitter i köker och försöker plugga lite. 

17.00 - Pappa sliter upp dörren och helt spänd, han pratar i telefon med någon och hjälper mamma in. Mamma är helt vit i ansiktet och håller sig om armen. Jag blev skit orolig och frågade vad som har hänt och pappa säger att han måste åka till Svegs sjukhus med mamma, för hon kan ha brutit eller stukat något.

17.15 - Mamma yrar och säger konstiga saker och gråter. Pappa hjälper mamma till bilden och dom åker i väg.


Sen gick jag till kusinerna och berättade vad som hade hänt. Men vi fortsatte kvällen om den skulle ha varit även om mina föräldrar inte var där. På resturangen åt vi fondue (vet inte om man stavar så) och det var jättegott! 
Det var jättefint uppdukat, synd att jag inte tog några bilder. Senare på kvällen så kom mamma och pappa tillbaka. 
Mamma hade brutit handleden och har nu gips på hela nedre armen :(  Tycker så synd om henne, hon bröt högra och hon kan typ inte göra något med vänstra. Jag får vara hennes sjuksköterska!

15/1 Torsdag: Åkte skidor och var hemma då och då för att titta till mamma men hon hade mormor hos sig hela tiden. Vi fikade upp på toppen på ena berget. Vi åkte till Vemdalsbyn för att hämta ut mammas smärtstillande men de hade inte kommit. ( Hoppar över lite nu). Det var kvällsåkning också idag men jag ville inte åka men jag och pappa gick ut och kollade på lite när dem andra åkte och jag trodde att jag skulle frysa ihjäl. Det var -22 grader. Sovdags!

16/1 Fredag: Åkte skidor, men inte mycket. Det var för kallt. Åkte till byn och hämtade mammas saker. Jag och pappa åkte upp i sittliften utan skidor, det var kul men när vi skulle åka ner var det hemskt. Det blåste och var skitkallt, man kunnde knappt andas. 

17/1 Lördag: Åkte mer skidor och sen var det dags att börja packa lite. På kvällen gick vi ut och åkte pulka i svarta backen xD men vi gick inte för högt upp. 

18/1 Söndag: Packat och städat huset. Åkt bil och nu sitter jag ahr och skriver om min vecka. Slut!

Jag har hoppat över en del men det skriver jag om en annan gång. Är för trött nu! Ha en bra fortsatt kväll!    
See ya!  


After ski

Nu är det bara 3 dagar kvar i fjällen. Det känns skönt att få komma hem men ändå tråkigt.
Ikväll är det kvällsåkning. Jag har inte bestämt mig om jag ska åka, man är så trött.
Den här veckan har man börjat träna kroppen och när jag kommer hem ska jag och Nadja köpa Gymkort.
Jag känner mig verkligen motiverad att börja träna regelbundet, på senaste tiden har jag varit slö och inte orkat men nu har det ändrats.

Det finns så mycket jag vill berätta om min vecka och det ska jag göra när jag kommer hem men jag kan nämna lite saker:

- När jag ramlade i backen.

- Sebban och Chmar.

- Kvällsåkningen.

- Dagarna

- Mamma  :,(  <3

- Resturangen.


Nu får jag inte ha datan mer säger pappa och det är ändå tid för mig att börja röra mig ut :)
Ha en jättebra helg!

See ya soon!!

Nu åker jag till fjällen och är borta hela veckan. Detta blir mitt sista inlägg tills jag kommer hem.
Just nu packar jag som en galning. Jag vet inte vad jag ska ha med mig, det blir alltid för mycket eller för lite.
Hur ska jag klara mig utan en data? Det kommer inte att gå xD
Alla får ha det så bra och trevlig vecka!!


Snow

Hejsan alla!
Idag är det andra dagen i skolan. Vi följer fortfarande HT schema fast det är bara den här veckan. Så idag går man till sex...
Det är mörkt ute och det har börjat snöa. Sitter i en tyst korridor och skriver. Mohahaha xD

Imorron har jag halv studiedag, men det känns så onödigt att komma till skolan för att jag har bara spanska och vi ska kolla klart på en film som sög och många redan har sett.
På kvällen ska jag hem till Frida för hon fyller år! (På söndag egentligen) Vad ska jag köpa till henne? Några förslag? :)

Nu är det bara 3 dagar kvar, sen drar jag!! Det ska bli så kul. Jag åker till Vemdalen på söndag och det tar ca 8 timmar med bil. Som tur, har jag min dvd. Det är bara att sätta på fyra filmer och sen är man framme ;P
Förra året åkte jag och Anna (en kompios som följde med) snowbord. Jag var nära på att köpa en för ett tag sen men jag ändrade mig. 
Tänk om jag hade köp den och tagit med den upp i år, vilken dröm ;P

 

Jag vill ha varm choklad, det skulle passar jättebra nu. När det är kallt och mörkt. 
Jag är som en ispinne, det är så kallt i våran skola men det är nog kallare ute. 


Vi har börjat med Romeo and Juliet by William shakespeare på engelskan. Vi ska skriva en uppsats om pjäsen och han. Jag tycker att det ska bli roligt. 
Jag älskar historien om Romeo och Julia och hans andra pjäser. 

Oj, nu måste jag börja röra på mig. Ha en fortsatt bra eftermiddag. 
See ya!!
 

Veckan

Jag tänkte berätta lite om vad jag har gjort den här veckan som har varit.

Måndag: Sjuk, varit hemma och vilat.

Tisdag: Sjuk, varit hemma och vilat.

Onsdag: Jag började må bättre och så var det Nyår. På kvällen var jag hemma hos Nadja med Marie och Maja. Vi åt mat och hade det trevligt, sen kom Anna en stund. Mot tolvslaget gick vi upp till Anna och såg på raketerna. Då var alla samlade. Jag, Nadja, Marie, Maja, Anna, Julia, Emma och Gustav. Vi gick till marie sen och hade det mysigt ;P 
Det var ett bra Nyår!

Torsdag: Det var en seg dag, fortfarande sjuk. Gjorde inget den dagen utan låg bara och slöa!

Fredag: Jag kände mig mycket bättre, så jag och Nadja gick och hyrde The Notebook. Den var jättebra, jag grät lite i sluten. Ni som inte har sett den borde göra det. Det är en film jag rekommendera!



Lördag: Blev lite sämre, så det var bara att vila. Det var två filmer på kvällen som jag såg på. Jackie Chan hade huvudrollerna i båda, New Police Story och The Accidental Spy.
Jättebra filmer!

Söndag: Började den här dagen att göra en god frukost och när jag åt den så såg jag på Mamma Mia! The Movie.
Lika bra som varje gång. Den är så härlig, man blir så glad av den.
Efter hade jag inget att göra så jag satte mig vid datan och nu sitter jag och skriver. Jag vill se en film till och jag tror att det blir första Rush Hour filmen.

Det finns inte så mycker mer att säga, jag har varit sjuk den mesta delen av lovet. Hoppas jag blir frisk till fjällen!
Ha det bra, bye!

RSS 2.0