>Earth Hour<

GLÖM INTE ATT IKVÄLL MELLAN 20.30 OCH 21.30 ÄR DET EARTH HOUR!
SLÄCK LAMPORNA OCH ANNAT SOM GÅR PÅ EL.


What to do??

Det här hänt massor av saker och jag har inte hunnit skriva om det. Jag suger på att blogga xD 
Va skönt med fredag, eller hur?!  Ska ni göra något kul i helgen?!
Själv ska jag gå på bio med pappa och plugga. Vi ska se kenny starfighters nya film. Det ska bli kul ;P

Fan, jag orkar inte skriva mer.....  Haha, har typ inte skrivit något.
Jag vill ha lov NU :(

Just det jag behöver lite råd om hur jag ska göra i sommar, vad ska jag välja?

1. Sommarjobba och tjäna massor med pengar :D

eller....

2. Åka med familjen utomlands :D

Problemet är att jag inte kan få båda utan måste bestämma mig för en.  Hur ska jag göra?






Honey Honey

Äntligen Fredag! Jag har längtat hela veckan, det finns två anledningar. Den första är att jag ska hem till NJ ikväll för hon fyllde ju år i lördags och vi ska fira henne. Hoppas att alla tjejerna kommer!
Den andra är att det är helg igen. Måste plugga hela helgen men det gör inget man är ju ledig och så ska jag shoppa SKOR :D<3

I onsdags hade vi studiedag. Jag tillbringade dagen hemma och i centrum. Köpte en jättegod pastasallad till lunch från II Piatto. Letade present och kollade på kläder. Jag spelade också lite tv-spel (haha xD)

Idag har vi programdag, jag valde att fördjupa mig i Idrott & Hälsa. Skulle typ slutat vid elva men nu slutar vi vid tre.
Va dumma dem är ;P

~See ya~


Lovely

Har färgat håret...... :D

Grattis<3

Igår var det fredag den 13. Jag brukar inte ha otur men nu hade jag det. 
Jag var på väg till bussen och helt plötsligt halkade jag. Hela min höger hand skrapade jag upp och det vänstra knät.
Jag åkte ändå till skolan, jag kunde be skolsköterska att hjälpa mig göra rent såren som sved som f****.   När jag kom till skolan gick jag direkt till hennes rum och vad tror ni?! HON VAR JU INTE DÄR. Varför är dom alltid lediga på fredagar?

Jag blev så förbannad och jag skulle ju ha prov om typ 5 minuter. Jag gick till toaletten och försöte göra rent såret men det gick inte så bra. 
Fick göra provet med svullen och dunkande hand, så det gick ju skit. Kunde inte konsentrera mig. 

Förra gången det var fredag den trettonde så blev jag försenad till bussen, jagad av kråkor och nästan påkörd. Vilken otur man kan ha =/ 
I år är det 3 stycken F13  och nu är två klara. Undrar vad som händer på den sista ;P 


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR NADJAS FÖDELSEDAG, HURRA, HURRA, HURRRRAAAA 
Grattis sötnos på din födelsedag och hoppas du har det bra i barcelona!
LOVE YOU!!!


Från: http://www.nadjas.devote.se

JB

Veckan som kommer, den blir hemsk. Vi har grymt mycket prov och saker som ska bli klara. Jag ska försöka att blogga men troligen hinner jag inte det. 
Jag har bestämt mig att nästa helg ska det få bli Avslappningshelg xD Då ska jag verkligen njuta, kanske man går på spa?! :D

Det här blev inget långt inlägg. Jag är för trött för att skriva men en sak måste jag få säga Grattis till alla kvinnor idag! Det är ju internationella kvinnodagen i 27 min till.

Ha det bra!

Mitt härliga lov

Nu ska jag berätta om mitt lov, det kanske inte är så intressant men det är något jag kan skriva om! När jag tänkte tillbaka på veckan som gått, kunde jag inte komma ihåg något av det jag gjort. Jag skojar inte, jag minns inte men efter en låånngg stund av tänkande kom jag ihåg allt. (Hoppas jag xD)
Allt började med.. 

Lördag: Vi skulle ha familje dag men ingen hade tid för det. Jag spenderade hela dagen till att städa och rensa ut mitt rum. Jag slängde massor av papper och annat. Mot kvällen kom Annika, Amanda, Lelle och Mormor över för att äta middag och se på Melodifestivalen. Det var trevligt!

Söndag: Jag gick på bio med Carro och Anna. Vi såg I taket lyser sjärnorna. Jag skulle till Nadja på Kvällen för att se oscarsgalan men hon blev sjuk och vi fick ställa in det.

Måndag: Jag och Marie gick till centrum och kollade lite i affärer. Vi åt lunch på "sushi-baren". Efter det begav vi oss hemåt och bytte om för att gå ut occh åka pulka! När vi fick nog av det gick vi hem till mig och drack varm choklad. Vi såg på en film och spelade Burn out revenge. Senare gick vi och gymma med Emma.
Jag och Marie hann med många saker den här dagen xD

Tisdag: Träffade Marie vid Tolv och gick till simhallen. Det var kul att simma! Vi var hemma hos hemma på kvällen och tittade på gamla bilder och inspelningar. Vi drack också den Gudomliga Drycken!

Onsdag: Var i centrum med Nadja som blivit frisk. Vi gick hem till mig och såg på film+bakade cocosbollar. 
(Jag minns inte vad jag gjorde på kvällen.)
 
Torsdag: Jag och mamma gick till centrum för att köpa nya jeans till mig. Köpte ett par fina stuprör. Skulle ha gått till Nadja på kvällen men jag hade jätteont i huvudet så jag stannade hemma och vilade.

Fredag: Nadja kom hem till mig vid tolv. Vi var värsta tv-spels nördarna xD Ni fattar nog vad jag menar med det.
Mot kvällen gick vi till filmkedjan och hyrde Underworld. Vi såg den hos NJ (NJ= Nadja).

Lördag: Var och tittade när min lilla kusin Amanda spelade handboll i Annas Cup. Hennes lag tog sig till final som var nästa dag!
Jag träffade Nadja på kvällen och vi såg på film såklart, Underworld: Evolution. En rolig sak inträffade också då. Jag berättar för Nadja att vi tjejer borde äta ute på söndag för det är sista dagen av lovet och för att jag inte ville följa med familjen till släkten och äta kalops, blä.

Jag: Du kan få äta upp min kalops!  (Säger till nadja) Hon tittar "stelt" på mig.
NJ: Vaa?
Jag: Ja, du får äta min kalops.
NJ: HAHAHAHA!!!
Jag: Va?! vad?!
NJ: Jag trodde du sa "Du får äta upp min kroppsmålning"!
Jag: HAHAHAHAHA
NJ: HAHAHAHAHA
JAG+NJ: HAHAHAHAHAHAHAHA

Söndag: På morgonen såg jag på Amandas final, tyvärr förlorade dem men det andra laget körde med jättefula saker. Amandas lag fick silver men det är ändå bra och Amanda blev också utsedd till matchens lirare! Jag är glad för hennes skull<3
Jag mötte NJ på eftermiddagen, vi köpte hämtmat och hyrde Penelope. Det blev inget med alla tjejer men vi hade det trevligt också! 

SLUT 


Nu har jag berättat om vad jag har haft för mig under mitt härliga lov. Jag har hunnit med ganska mycket saker. Måste avsluta nu för min lektion börjar snart.
Hoppas att nästa lov blir lika bra, det är ju bara 4,5 veckor kvar. Det är ju ingenting!
Bye Bye


Long time no see...

Hej!
Lite senare idag ska jag uppdatera vad jag har haft för mig hela förra veckan. Som alla vet så var det lov och jag hade ingen ork att skriva då.
Det känns både tråkigt och roligt att vara i skolan igen! Det positiva är att man får träffa kompisarna, det negativa är stressen och proven som kommer. Man får organisera upp det så att man inte blir för utkörd xD

På fredag fyller min pappa år och  jag vet inte vad jag ska köpa. Om det är någon som vet en bra present man kan ge bort, skriv gärna då till mig!!



Uppdaterar sen, see ya.

RSS 2.0