Måndag

Idag är man ledig, vilket är helt underbart! Jag skulle verkligen vilja vila ut men det går inte än. Imorron har jag mina sista prov, i matte och natur så hela dagen idag ska jag plugga till dessa. Det ser ut att vara bra väder så kanske sätter man sig utomhus :)

Nu ska jag laga något att äta, ha det bra! :) 


Let the rain fall down


Foto: Jag

Igår var jag ute med Nadja och fotade lite till min slutuppgift i Fotografiskbild och detta är en av bilderna som jag skickade in. Själv tycker jag att den blev fin, man kan se dropparna väldigt bra!


LOL


Tiring day

Idag, söndag har jag suttit vid datan hela dagen och skrivit på spanskan. Jag blev nyss klar och jag känner mig extremt trött. Jag funderar över om jag ska gå och sova nu eller kanske se på en film, har inte riktigt bestämt mig än. Under tiden jag har pluggat har jag lyssnat på musik och jag ljuger inte när jag säger att jag måste ha lyssnat på över hundra stycken låtar... hehe. 

Jag hittade den här låten när jag surfade runt och blev fast vid den. Jag tycker den är bra, lite annorlunda, men söt! Lyssna gärna på den =3



Tomorrow never dies

De fyra senaste timmarna har jag suttit och pluggat vid datan, men nu är det dax för godis och en bra film!

Imorron blir det full fart, två av mina underbara kompisar fyller 18år<3 Det betyder att man ska fira två gånger, vilket ska bli jättekul! Jag ska även plugga som en galning och försöka bli klar med vissa saker. 

Kvar att göra i skolan:
 
- Matteprov
- Matte inlämning
- Svenska inlämning
- Svenska redovisning
- Historia inläminig
- Fotografisk bild slutuppgitf
- Fotografisk bild rester
- Spanska inlämning
- Spanska inlämning igen...
- Samhälls inlämning
- Engelska inlämning
- Naturkundskap prov
- Idrottsinlämning

Hehe, allt detta ska vara klart i slutet av nästa vecka, dvs V. 21
Jag kommer att vara helt störd efter detta.... Fast jag måste kämpa och klara det... så önska mig lycka till^^
Byebye

Guess who?!

Hihi =3

Kolla på denna :) 
Glöm inte att zooma


=}

Jag hatar verkligen matte...

Idag har jag haft NP i matte och det gick väl sådär. Det var ganska svårt och ibland fattade man inte frågorna. Det kommer bli så skönt i 3:an när man inte har matte längre. Jag ville bara klaga lite men nu måste jag söka fakta till ett arbete och sen ska jag bege mig hem. Har redan slutat :D

Det underbara vädret kanske kan pigga upp mig =3
~Byebye~

.

Hemma igen!


13/5-10

Hejsan gott folk!

Igår kväll kom vi fram till Hjo. Jag tyckte resan gick ganska fort men det kan bero på att jag kollade på film. När vi kom var Farfar vaken och väntade på oss. Vi tog en kvällsmacka, satt och prata lite men efter att ha suttit i en bil i många timmar så ville man sova.
Idag har jag varit inne i Hjo stad två gånger. Första var när jag och pappa skulle handla middagsmaten, vi ska grilla!!  

Vädret här nere är inte så roligt, det är kallt och det ser ut att komma mer regn. Menmen, man får se det från den positiva sidan ;P
Vi har sett att det ska bli varmt till helgen hemma och därför kanske vi åker hem tidigare än planerat. Vilket jag personligen tycker är lite synd, för vi åkte ju hit för att "komma bort" och vila ut oss ;P

Dagens låt:


YEESS ;D

Just nu håller jag på att packa, jag ska nämligen till landet under den här långa helgen! Det ska bli skönt att komma bort lite men det är även lite synd, man kunde ju ha fått huset för sig själv (Om man räknar bort basan).
Många bra saker har hänt den här veckan. Man har fått tillbaka prov som det har gått siktbra på, man gick bara halva veckan och så fick jag nyss reda på en underbar sak....  Jag har fått ett sommarjobb!!
Trodde att jag inte skulle få något i sommar men jag hade tur i år :D 

Jag ska packa klart för vi drar om ca två timmar. Ha en skön lång helg!
Here I come Hjo<3<3

New Nails

Idag när jag kom hem från skolan bestämde jag mig för att göra ett par enkla sommarinspirerade naglar och detta blev resultatet!!


I'll follow you until you love me

Igår hade jag inte mycket att göra när jag kom hem. Jag såg lite på tv och fixade maten samt gick på en lång promenad med familjen. Varje dag efter skolan har jag alltid behövt plugga till något men inte nu :) 
När jag äntligen inte har något att plugga till så har alla mina andra vänner det, det är lite synd xD Det har varit en ganska lugn vecka vilket är otroligt skönt!

Juste igår bokade jag också biljetter till.... dum dum duuummm, LADY GAGA!! Det ska bli jätteroligt att få se henne i globen. Jag  ska gå med basan och Amanda!! Jag läste att hon ska ha 25 klädombyten under konserten, vilket ska bli kul att se. Att jag ska gå på Lady gagas konsert var en spontan sak. Jag bestämde mig i sista minuten att jag har kämpat hårt det här året och det här blir en present till mig själv!

Jag sitter i skolan fast jag börjar kvart över elva. Det visade sig att min morgonlektion var inställd eller rättare sagt man får jobba var man vill med det man håller på med. Jag väntar på Jessica (hon och jag arbetar tillsammans) fast hon mådde inte så bra igår och om hon nu är sjuk så hoppas jag på att hon stannar hemma och vilar!! 

Nu är det inte långt kvar till sommarlovet, solen och värmen. Ha en bra torsdag!

 

RSS 2.0