See ya



Nu drar jag på semester! Kommer vara borta ganska länge och jag ska verkligen försöka att uppdatera och lägga upp bilder från resan. Just nu packar jag som en galning och försöker få allt klart innan vi åker. Jag önskar er alla en trevlig midsommar och en härlig sommar! :)


Then you better prove you're right

Imorgon är det avslutning, fast det känns som om man slutade redan förra veckan när skolans 3:or gick ut. Jag funderar över om jag ska lägga upp bild på vad jag ska ha på mig imorron, men jag får isåfall fixa det senare för jag orkar inte just nu! Nu är det bara ett år kvar, tiden går så fort... Det som skrämmer mig mest är frågan "Vad ska du göra sen?", jag kommer att plugga vidare i framtiden men jag vet inte riktigt om jag vill göra det direkt efter. Det kanske är bra att man gör ett uppehåll under en period och då efter ett tag kanske studiekänslan kommer tillbaka och man vill satsa :)

Jag kommer snart skriva igen om vad jag ska ha för mig i sommar och lägga upp bilder från Thailand.. vilket jag borde ha gjort för flera månader sen, samt ta upp diskussionen om mitt hår och val av färg ;P 
Men nu ska jag se på en film och äta jordgubbar! Weei!!




Bjuder på en bild som Julia har tagit ;)
(Ser ut som en hamster!)


I like



Jag funderar över om jag ska köpa dessa, vad tycker ni?


.

Harlugnatnermignuochdetkännsbättreeftersamtalet :)


.

Jaghataralltihelavärldenjustnu!


RSS 2.0