Peach

Nu är den här! Den efterlängtade fredagen. Nu ska man varva ner och bara njuta. Den här veckan har varit jobbig. Vi har haft två programdagar, engelska och historia redovisningar och språk prov i svenska. En hel del och nästa vecka kommer det säkert att vara mer. Men man får inte tänka på det negativa hela tiden utan det man ska tänka på är det positiva.
Nästa vecka ska vi gå och se Hamlet, det ska bli rätt kul! Vi gör sällan utflykter i skolan. Imorron ska jag följa med Nadja in till stan, man kanske hittar något fint :)

Ingen i familjen orkade göra mat idag så vi köpte hem Indiskt. Det var otroligt gott, skulle kunna äta det till middag varje dag! Nu sitter jag här och funderar om jag ska se på någon film eller göra något annant meningslöst... hehe. Jag vill se Avatar igen men det verkar inte vara någon som vill gå och se den igen :P

~Ni får alla ha en trevlig helg~
PS: Jag har bakat en underbart god banankaka som man ska gotta på ikväll :D



Flowers



Den här bliden tog jag i Turkiet 08. Tyckte att det var fina färger och en ganska bra bild.


Rise against - Hero of War

Today's song



Jag tycker att texten är sorglig men ändå bra!


Tänka sig :)

Igår hade jag en till dröm om Harry Potter... helt skumt!! Jag befann mig i en skog där jag såg att voldemort jagade en person (M.F). Den här personen försökte skydda sig själv genom att kasta "förbannelser" (avada kedavra) över voldemort, men voldemort bara skratta och sa i en lugn röst "Du utalar dem fel.. haha" och sen dog den här personen. Jag var gömd bakom träden men voldemort upptäckte mig och började jaga mig. Det visade sig att jag var Ron den här gången.
Jag sprang och sprang tills jag kom till en äng. Jag snubblade över något och voldemort skulle precis döda mig när Harry kom. Harry kom inflygande på en sån där fågel som är med i Avatar och jag sa i drömmen till Harry "Är inte den där från Avatar..?? Det är ju fel film Harry". Harry svarade med en mörk och bestämd röst "Jag...vet". 
Såklart hann jag komma undan och Harry dödade voldemort!! HAPPY ENDING :D 

Jag förstår verkligen inte varför jag har drömt så mycket om Harry och hans äventyr! Nu sitter jag i skolan och väntar på min första lektion för dagen. Idag har jag även matteprov så önska mig lycka till! Ha det bra :)


Lite mörkt?

Det var ett tag sen jag färgde håret. Jag tog några bilder för att kolla skillnaden och så här såg det ut. Det har ljusnat upp lite. 

Before

After



Jag tycker att det blev en ganska stor skillnad, eller?! Nu ska jag och sebban se på en film. See ya!


Nu är klockan 20:18

Söndag

Idag har jag varit och tränat med Nadja, vilket var jättejobbigt!! Jag hade verkligen inte lust med det men ibland måste man bara göra de saker som man mår bra av. Idag har även farfar varit här och ätit middag. Jag fick laga min egen mat för att dem andra skulle äta "äcklig" mat. För mig blev det lax med potatiskroketter och en god sallad. Till efterrätt blev det tre olika smoothies som jag hade gjort. En av dem var extrem god, Kiwi/lime.

Det blev en del pluggande också... Men nu ska jag sätta mig framför tv och se på något bra. Kanske en romantisk film!! Ha det bra.



Vad betyder detta?

Today is a new day. Klockan är bara halv två och det känns som om jag har varit i skolan i en evighet, började halv nio idag och slutar halv fem. Vi har haft håltimme i nästan 3 timmar... plus att det var äcklig mat i skolan så jag och min käraste vän Amanda åkte till Farsta Centrum och åt lunch. Det var gott till en början men nu mår jag illa xD Jag och Amanda pratade om massa kuliga saker, hemlisar... haha, det ni!!!!

Det är jättefint väder ute, man borde bara ute och fotta eller åka pulka (som jag inte har gjort än :/). Igår var det så j**** kallt men idag är det lagom. Har inget mer att rapportera om men det händer ju nya saker nästan hela tiden. Fast den finns en grej som är lite kul, det är en dröm...!!

Drömen: 
Jag har drömt nu två dagar i rad att jag är Harry Potter. Första drömmen handlade om att jag var Harry potter och att Farsta centrum var Hogwarts. Det var min uppgift att skydda "skolan" från Lord Voldermort så jag gick runt och skrek till alla som var där att han skulle komma vilken sekund som helst. Men han kom aldrig och det visade sig till sist att det var jag(Harry Potter) som försökte ta över skolan/centrumet.

Andra drömmen var en slags uppföljare av första. Fast den här gången hade jag gömt mig och smög runt i skolan utan och bli upptäckt. Alla ville ju fånga mig! Jag fick även Hermione och Hagrid på min sida, hehehe.
Jag orkar inte berätta hela ;P

Ja, ibland kan man drömma konstiga grejer. Inatt kanske en tredje uppföljare kommer!


Avatar



Idag har jag pluggat och varit på bio och sett Avatar i 3D

Jag gick med min pappa, min bror och min moster. Man har ju hört så mycket om den, att den är så bra och verkligen värd att se. Det är något jag verkligen kan hålla med om. Filmen var helt fantastiskt och när man såg den i 3D blev den ännu bättre!!! Man önskade nästan att man själv var en Na'vi. :)    


New


17:05

Idag började man skolan igen. Slutade för några minuter sen, weeei det var lite tidigare. Det har varit en jobbig dag med jobbiga lektionern och lärarna säger att det är en mjuk skolstart...  Fast det har varit några positiva stunder, då jag har fått tillbaka vissa prov och inlämmningar :D

När jag kommer hem ska jag slapp och ta det lungt, kanske ser man på en bra film. Imorron blir det en helt onödig dag i skolan. Det är halvstudiedag och jag har tydligen bara en lektion vid 10. Hade inte tänkt att komma först med ändrade mig med tanke på att dem är så stränga med närvaro :s 

I helgen ska jag gå och se på Avatar med pappa, bror min och kanske min moster. Alla säger att den är så bra så nu måste jag döma själv. 
Jag hade även tänkt att baka en underbar morotskaka som jag har fått receptet ifrån min morfars flickvän! Är det någon som vill smaka??!! Då är det bara att komma över<3

Ha en bra torsdagskväll everybody :) 

Den Tredje Januari

Nu är det 2010, helt otroligt. Jag har inte skrivit på ett tag.. det beror både på att jag inte har haft någon lust till det och så har det hänt en del saker.

Jag spenderade mitt nyår med några kompisar. Det var en rolig kväll/natt!! Gick och la mig ca 05:00, det var mörkt ute och när jag vaknade klockan 15:00 på eftermiddagen var det mörkt igen. Haha, fick inget solljus den dagen. På kvällen gick jag och familjen på bio. Vi såg Sherlock holms, den var helt underbar!! Måste se den igen :)

Igår var jag och shoppade lite med mami och papi, hittade ett fint linne och ett par leggings. Kommer verkligen inte ihåg vad jag gjorde efter det.. hehe!
Idag har jag pluggat och suttit och kollat på när mamma och pappa städade källaren. Hittade jättefina kort som jag ska sätta upp i rummet. Måste bara hitta rätt ramar innan.

Även om det inte var en bra start på 2010 så kan man ändå bara göra det bästa av det. Hoppas alla hade ett trevligt nyår och en bra fortsättning!
Nu ska jag ta en dusch, byebye.

RSS 2.0