Valborg

Igår hade jag NP i Engelska B. Det gick sådär... hehe. Jag hade även prov i spanska och det gick skitbra!! Fick massa beröm om hur bra det gick :) Då blev jag glad.
På kvällen när det åska, blixtra och regna ville min bror åka och köpa glass. Han tvingade med mig och det var första gången jag åkte bil med honom ensam och jag kan säga att han är en otroligt bra förare! Det var lite nervöst i början men det gick ju som smort!(Stavar man då?!!)

Idag är det valborg och jag har inget speciellt inbokat. Jag slutar ganska sent och missar när mitt gäng ska mötas (skulle kunna hinna om vi får sluta lite tidigare) plus att där de ska äta åt jag mat ifrån här om dagen. Inte så kul med upprepning xD 
Jag hade även fixat lite grejer som nu var helt i onödan.. men inget man kan göra åt nu. För mig blir det ett misslyckat valborg.. hehe.  

Nu börjar min lektion, får se hur det blir sen.. ;P

Inte den bästa dagen på året...

Hejsan!

Det var ganska länge sen jag skrev ett riktigt inlägg. Nu för tiden finns det ingen tid för det. Jag är upptagen dygnet runt. På senaste tiden har vi haft extremt mycket i skolan och framöver kommer det också vara det. Jag är såååååå less på skolan... 
 
Idag hände en skit sak: Det är torsdag och det betyder att jag går sent, vi har våran lunch jättetidigt idag och därför brukar det vara bra att köpa en macka från cafeterian som vanligtvis stänger mellan 15.00-16.00. Men idag när jag kom från matten så hade hon stängt och det var alldeles för tidigt. Så nu sitter jag här och svälter xD
Jag hatar skolan idag >.<
   
Det finns många saker som jag har sagt att jag ska göra i bloggen, tex: lägga upp bilder från resan i Thailand.
Och jag lovar att vid nästa bästa tillfälle ska jag göra det. Många har ju inte sett dom ;P

Jag orkar inte skriva mer, har ont i huvudet och är hungrig, vill bara hem och sova... men det är ett tag kvar...
Byebye

Queen = <3


When you believe

Jag har nu hittat låten som jag har haft på hjärnan men inte vetat namnet på. Det är en fin låt!
Ska återgå till mitt pluggande, ha en bra kväll!


Onödig info

År 2020 den 14/02 (Alla hjärtans dag, 28 år)
fyller jag 10 000 dagar :D Weeiii!


Glad påsk

Glad påsk på er alla! Vad ska ni ha för er idag? Själv ska jag vara med släkten. Igår var jag i centrum med Nadja, vi träffade även på Maja. Vi gick runt tillsammans och kollade på kläder och tog en fika. Jag köpte faktiskt några grejer jag skulle ha tills idag! Efter många timmar i centrum bestämde vi oss att gå hem till mig och kolla på mina Thailand bilder+vi köpte med oss jordgubbar. Jättegott var det!
Det nyköpta: Eye lashes och Eyeliner.




Imorse när jag vakna sa mamma till mig att "påskharen har varit här"... och då blev det fart på mig! Haha, det är alltid kul att leta efter påskägg. Nuförtiden är det inte godis i ägget utan ett klädsplagg :)
I år fick jag i mitt påskägg ett par strumpbyxor med hjärtan på. Jag hade kollat på dem för ett par dagar sen och berättat för mamma att jag tänkte köpa dem, kanske påskharen var i närheten och hörde!!

Nu ska jag gå och baka lite påskgodis som vi ska ha med oss till släkten. :) Om mina ögon blir bra kommer jag lägga upp en bild så ni kan se hur det blev, men om det blir helt misslyckat kan ni bara glömma det! xD
Glad påsk!

 


Michael Jackson Pepsi Generation

Det här klippet är en Pepsi reklam där min älskade Michael Jackson är med i, den är smart gjord! Bra låt och den säljer sig verkligen in på barnen ;P Den lilla pojken som imiterar MJ är faktiskt Carlton från The Fresh Prince of Bel Air.


RSS 2.0