Delete..

Hejhej!
I söndags hade vi det jättetrevligt och mysigt på cafet. Jag hann inte äta, men när vi var på cafet så drack jag ett jättegott te (Lime-te). Vi pratade om mycket saker, både saker som händer nu och kanske ska hända i famtiden.

Jag sitter här nu i skolan och väntar som jag alltid gör på torsdagar. Datorerna står vid fönstret och man ser hur kallt och mulet det är ute. Man blir inte gladare precis...
Ringde  Nadja och frågade om hon ville komma hit och se min skola och vara med på kinesiskan, men hon ville inte det för hon skulle se på Smallville, vilken TÖNT!!'

 (Tönten)(haha, nej skoja bara älskling<3)

Just nu är jag så jävla trött på skolan, vi har fullt med prov, inlämningar, förhör och annat som ska bli klart innan lovet.
Det är som i slutet av nian, när man var trött på allt och bara vill bort. Fan, vad jag längtar till lovet.

Nu måste jag fortsätta med Svenska uppsatsen, ska skriva mer senare.
Byebye!

(Jag har tänkt ut lite namn som mina barn kanske ska få heta, ni får veta det nästa gång)

Extra Extra :D

Hejsan!
Idag har jag varit och sett high school musical on ice med min kusin Jennifer! Det var jättekul, alla i publiken satt och sjöng med. Jag också! (Ibland)
Det som var otur var att jag hamnade brevid två fjortisar som prata och skrek hela tiden men dem var inte så värst farliga.
Åkarna som åkte var jätteduktiga och alla liknade sin roll förutom han som spelade Troy, han var jätteful men en duktig skridskoåkare!

Om en kvart ska jag träffa några av tejejerna (gamla) och dra in till stan för att fika. Mysigt ska det bli :)
Fast jag har inte ätit än och maten är inte klar.... tror ni att jag hinner till kvart över??
Det får ni veta nästa gång och då ska jag berätta mer om vad som hände denna dag, puss och kram era bananer!
(Fan, det rimmade inte) :/


Nu är det kört....

Fan fan fan.........
Saker kan inte bli värre.
Eller kan det? 
För då är jag körd...

Jag vill bara säga några saker : 

HELVETE

JÄVLA

SKIT

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  :(

Det var allt jag ville säga!

Movie time!

Hello! Igår var jag och Söta Nadja i stan. Vi skulle gå på bio och sen den nya skräckfilmen Mirrors. Den var bra, det var mycket i filmen som gjorde att man hoppade till.
Nadja "skallade" mig två gånger under bion och petade mig i ögat, värsta misshandeln. Haha, nejdå det var olyckshändelser.
Vi började eftermiddagen att hälsa på våran gamla lärare Magnus. Vi satt en stund och pratade med honom innan han skulle iväg på ett möte.
Nadja följde med mig hem för jag skulle byta kläder innan vi drog in till stan. Det hade ju regnat hela dan så jag bestämde mig för att ha på mig leggings, långt svart linne, en grön tröja och dom ljusgröna gummistövlarna med blommönster. Mysigt<3

När vi var inne i stan så åt vi middag på kungshallarna, det perfekta stället. Maten var god men jag visste inte att det ingick bönor i min mat så den del av min mat kunde jag inte äta för jag avskyr bönor.
En bit ifrån där vi satt såg jag en person jag kännde igen, det var Teddy och hans flickvän.
Jag gick och hälsade och fick reda på att dem firade ett år och dem skulle på bio efter maten och va tror ni det var för film dem skulle se??
Joo, Mirrors som vi också skulle se. Vad världen är liten ;P



Det var jättekul att träffa Nadja, för nuförtiden så träffar jag inte alla lika mycket som förut.
När jag kom hem så var jag jättetrött och det är jag nu också, kinesiskan börjar om 20 min.

Jag längtar såååå mycket till helgen :D:D:D:D:D:D:D
Nu måste jag gå, bye!


RSS 2.0