Håll ut :)

Jag har pluggat nästan hela dagen med svenskan och  har bara kommit halvägs. Det är svårt... men det är bara att bita ihop och hålla ut. Det är ju bara 1½  vecka kvar i skolan, sen är sommarlovet här.

Jag har en jättestor sak pågång men kan inte berätta det än, det kommer bli spännande och roligt. Nu när jag tänker efter så är det två saker.
Åå, jag vill berätta nu men kan inte, måste först vänta och se!

Hur kommer min söndag se ut?

Jo, jag skulle gå på bio med pappa men var tvungen att flytta det till måndag. Måste plugga hela dagen och det kommer bli skitjobbigt.  Varje helg har jag inte kunnat göra något kul för jag har haft skolarbeten som ska bli klara. Men under sommaren ska jag unna mig något extra och jag har få massa fri tid :D weeii.

Nu börjar det bli sent och jag måste fortsätta att plugga xP Ha en fortsatt bra helg<3
Byebye

Bara min... =D TH<3

Idag har det varit en bra och dålig dag. Det hela började med att jag vaknade och mådde skit. Jag åkte ändå till skolan och gick på Mänken, för efter den så åkte jag, Jessica och Amanda till Handen. Butikerna hade inte öppnat men vi väntade. Den första butiken vi gick in i  när centrumet hade öppnat var H&M..........  kan ni gissa varför? =D

Jo, för idag släpps kläderna i kampanjen Fashion Against Aids. Där har många kändisar designat en tröja men den jag var ute efter var Tokio hotel's!!!!  Visst är den snygg?!!

Nu är den min =D<3


Änglar och Demoner

Hejsan! Igår pluggade jag nästan hela dagen men det blev ett undantag på eftermiddagen när mamma och pappa drog med mig på bio. Men jag behövde en paus.

Vi såg Änglar och Demoner och den var så jävla bra :D Ni som inte har sett den borde göra det!

 

Oj, jag börjar om 2 min  :S Måste gå, byebye

Love this



These wounds won't seem to heal, this pain is just too real.
There's just too much that time cannot erase.

Bara lite till...


Sommar, sommar härliga sommar.
Snart är du här....

Bad day..

Det är helt sjukt....... Idag har vi Programdag och det handlar om EU-valet. För ca en månad sen fick man skicka in om vilka pariter man ville gå och lyssna på. Jag skickade in ganska tidigt men tyvärr så fick jag ingen av dem jag ville gå på.
Mina kompisar fick det och jag är helt ensam.
Det finns några personer från klassen som har samma som mig men de är inte här, de skolkar typ.
Jag kommer vara helt ensam på föredragen och äta lunch helt själv. Jag och My hade nästan samma schema idag men hon fick feber igår och kunde inte komma. :(

Här är några saker som jag kan göra:

1. Dra hem .

2. Byta grupp (Går särkert inte)

3. Inte gå på föredragen men stanna i skolan och jobba lite.

Jag tycker om det första förslaget =D
Ska gå¨på första föredraget och se hur det är :P  Byebye

B/D

Här är ett kort inlägg, vi ska snart gå och äta men jag tänkte att jag hinner med att skriva lite. Det har varit en bra och dåligt dag hittills.

Bra saker: Klarade matteprovet, blir ganska god mat idag, ska ha extra spanska men är glad över det, ska träna och ska kanske göra spa behandling senare!

Dåliga saker: Är jättetrött, jag och jessica skulle gå på Beyonces konsert men vi ställde in det, har inte bestämt mig om jag ska gå på Britney spears konsert och om jag gör det men VEM ska jag gå med?? och det är skitmycket saker att göra i skolan.

 Happy and sad.


Nu ska vi gå och äta den ganska goa maten ;P haha, ha det bra!

Yoggi

Hejsan alla glada!
I Måndags var jag ju på exrtra spanska.... och det var JÄTTEBRA :D Jag förstod verkligen allt som han gick igenom och saker man ska tänka på. Vi fick veta vilken grupp man ska vara i på NP och jag blev såklart med de två bästa i hela klassen... men jag pratade med Andrea idag och fick byta grupp.

Valborg: Jag var med tjejorna i farsta. Vi åt middag på kinahörnet och hade det trevligt. Vi gick också ner till brasan men det var inte mycket kvar av den :P Vi visste inte var vi skulle vara sen men vi gcik hemma Maja och hade en mysig/trött kväll :)  (Jag var trött^^)

Första Maj: Var jättetrött på morgonen men satte på mig kläder och gick ner till centrum för att köpa present till Jessica som fyllde 17år<3
Hemma hos Jessica fick vi jättegod mat men vi fick äta upp snabbt för vi skulle till djurgården för att gå på Humorgalan.
Det var roligt, båda att vara där och att man fick se hur allt var under en riktig sändning.

Det var en liten sammanfattning av vad som hände ;P

Idag var det NP i Engelska - hör/läs förståelse. Det gick ganska bra för mig men det var lite svår.
Jag är så å trött på skolan just nu men jag försöker ha humöret uppe. Ska tänka "positiva tankar" som Jessica brukar säga.

Det är bara 22 skoldagar kvar, helt otroligt. Ska bli så skönt med sommarlov!
Nu har jag ingen lust att skriva mer idag men ha det så bra!

Byebye


Hat..

Detta får bli ett snabbt inlägg. Det är nämligen så att jag slutade för en timma sen men måste stanna kvar för att gå på extra spanska.......
Helt otroligt, jag orkar verkligen inte med det just nu. Vi har massor av saker som ska bli klara och jag ligger lite efter, haha typiskt mig att göra allt i sista minuten.
Men något man kan se fram emot är att det bara är ca 5 veckor kvar till sommarlovet!  

I nästa inlägg ska jag berätta om hur det var på valborg och första maj. Som jag sa innan så hinner jag inte nu men ska göra det så fort som möjligt.

Igår såg jag+familjen på Twilight. Den var lika bra som vanligt och de andra tyckte det också! En ska sm var störande var att mamma satt och sa dumma kommentarer... ex: " Vaaa, sover han inte med det ska han ju göra, de sover ju i kistor", " Nu biter han henne och hon dör, haha... då e filmen slut".
Det var väldigt störande men efter ett tag blev hon tyst ;P

Nu måste jag dra, byebye....

RSS 2.0