Sommar :)

Sorry, jag har inte varit så aktiv på senaste tiden men det beror på att jag har varit i Turkiet med min kompis Marie och nu är jag nere i Hjo igen.
Det finns mycket bilder som ska läggas upp, som är från resan och annat. Jag kommer hem om några dagar så det får vänta lite.
Det var allt jag ville berätta, hoppas att alla har en skön sommar <3

Hjo

Hej hej! Nu är jag i Hjo och har lånat farfars data för att kunna skriva lite i bloggen. Det här hänt mycket roliga saker här nere. Tex: Min farfar har fyllt 80år, grattis igen<3
På lördag blir det fest och hela släkten på pappas sida kommer, ca 40 pers kommer. Många som man inte har sett på länge.

Kan berätta lite kort vad jag har gjort idag. Jag, mamma, pappa och farfar åkte till kalsborg och gick nio hål på golfbanan, det var ju så fint väder här så man passade på. Hoppas det var samma i stockholm!
Jag var mammas Caddie, det var skoj plus att jag tjänade 50kr.  Efter vi hade spelat klart bjöd farfar på lunch, det var fint där vi satt och åt på golfclubens stora hus.(vi satt ute)
Farfar åkte hem efter det medans vi åkte in till Skövde för att köpa och leta saker till farfars fest. Han ska få en speciell sak från våran familj men avslöjar inte vad det är nu, men jag står mest för iden!

Efter många, många timmar kom vi tillbaka till stugan och så tjärnade jag mer pengar. Genom att tvätta pappas och farfars bil, haha ni skulle ha sett mig. Jag var helt blöt och hade skumm överallt men det som var värst var att jag blev jagad av miljontals av flugor/myggor och såna som bränner en :/
Grillade lite korv på kvällen och nu sitter jag här och skriver, farfar sitter bakom och läser tidingen. Pappa i soffan och mamma kom precis.

Finns inte så mycket att skriva om nu men om jag kommer på något så ska jag försöka att skriva :D Bye bye
3 DAGAR KVAR TILL TURKIET<3 MARRRRIIIEEE OMG<3 

Hej då!

Hej då! Nu åker jag till Hjo och ska vara där i en vecka. Det ska bli mysigt men kommer att sakna alla jättemycket.
Vi Kommer hem natten den 12/7 och dagen efter den 13 åker jag och Marie till Turkiet :D
Aqua Fantasy eller något sånt heter hotellet, weeeiii!!  
Ha det bra :) Pussar och kramar<3


Emmas Land<3

Idag ska jag, Julia, Nadja och marie åka till Emmas landställe, det ska bli så jäkla kul :D:D
Vi har köpt mat för nästan en hel arme, vi kommer inte kunna gå när vi har ätit upp allt.
Vi ska bada och sola, spela spel, kolla in killar och massa andra skaker! hihi
Jag håller på att packar nu, men vad ska man ha med sig??
Varje gång jag åker någonstans så packar jag ner hela rummet och tar med mig. Men vi ska bara vara borta i 3 dagar så det borde funka att ta med sig mindre.

Det här är dem som ska med:

     None    
Jag och Nadja<3      JULD :D            Emma och Marie!

Men nu måste jag fortsätta att packa, ska ta lite foton där som jag kan lägga upp på bloggen sen!

RSS 2.0