Thailand

 

Nu bär det åt till Thailand, detta blir sista inlägget för februari. Jag ska försöka skriva något när jag är där nere men jag kan inte lova något! Familjen packar för fullt, vi ska åka vid halv 11. :) Det finns inte mycket mer att säga... jag hoppas att ni alla får det bra medans jag är bort och att ni kanske saknar mig då... och då.. xD 

Ha det bra, puss & kram! See ya :D (nästa gång är jag jättebrun!!!!)
~ 0 dagar kvar~


Last day

Igår hade jag mycket för mig, det skulle packas, städas, fixa musik, plugga till sista prov. Jag har nästan packat klart allt men det fattas några grejer. Det har fortfarande inte åk in att vi ska åka imorron, tiden har gått så fort!
Idag har jag bestämt mig att strunta i mitt I-val, fotot alltså ;P  Jag har inte tid att gå sent idag, det finns fortfarande massor av saker som ska göras. Om någon vill träffa mig och säga hej då så kan man komma förbi eller logga in på msn vid 8!

Sitter i skolan och lyssnar på live sändningen från OS i hockey. Det är riktigt spännande!! Heja Sverige :D
Två minuter kvar och om vi inte gör mål åker vi ut :S KOM IGEN SVERIGE!
F** vi åkte ut.... :/  Det är inte sant.. 

~1 dag kvar~
 

I like!

Idag lyser solen, vilken tur att det inte är snöstorm. Jag är i skolan just nu och väntar på resten av klassen. Vi ska gå på polismuseumet idag.. det ska bli intressant! Några kanske har märkt att jag har nedräkning på min blogg. Det visar hur många dagar det är kvar tills jag åker till Thailand! Det ska bli underbart, värsta lyxresan. Nu är det bara två dagar kvar. Vi ska till en ö som heter kho kho khao! :D  

Nu sitter Jessica och Amanda här med mig och tittar på den fina datan, dem säger "hej" till er alla! De tycker att jag borde ha sagt att jag skulle till Thailand tidigare... ;P hehe!
Nu hinner jag inte skriva mer :P
~2 dagar kvar~


Kämpa :D

Det är jättefint väder ute, det ända som man kan klgaga över är hur j**** kallt det är idag! Jag och min söta vän Amanda sitter vid datorerna i skolan och väntar på att vår nästa lektion ska börja (13:40). Den här veckan kommer att bli otroligt jobbig för många men lite enklare för mig med tanke på att jag har redan gjort klart många uppgifter som ska vara inne.

- Historia prov
- Rättskundskaps prov
- Engelska inlämning     (klart)
- Svenska inlämning     (Klart) 
- Matte prov                 (Skiter i, ;P) 
 
Det är faktiskt skönt att ligga lite före, man blir inte lika stressad då.

Igår kom våra gäster och vi åt en underbar middag som min pappa hade lagat. Jag tycker fortfarande att han ska bli kock!! Dock var det jag som fixade efterrätten, det blev pannacotta. Pannacotta=Love<3
Nu måste jag gå och plugga lite. Jag önskar er alla en säker resa hem i detta trafikkaos :) ~4dagar~


Lördag

Sitter här och jobbar på engelskan, inte så himla kul... Jag har pluggat nästan hela dagen och varit ute på ärenden med pappsen. Vilket väder, man blåser ju bort xD

Ikväll ska man kolla på melodifestivalen, hoppas det är några bra bidrag med. Idag ska vi äta hamburgare, bara så att ni vet. Egentligen skulle vi ha gäster idag med det blev återbud p.g.a sjukdom. Har inget mer att berätta men nu måste jag verkligen fortsätta att plugga ;P ~6 dagar~


Fredag

Thank god it's friday. Den här veckan har varit så seg men till slut är det fredag. Idag har jag 5 lektioner, en är idrottslektion och vi ska han planerat våra egna lektion som vi ska följa idag... UTOMHUS!! Vilken tur att jag tog med mig massor av kläder.

Idag är det bara jag och mamma som ska äta hemma, vilket leder till att vi köper hämtmat. Jag har valt att äta sushi och mamma en macka från Il Piatto. Det ska bli gott!
Något jag bestämde igår är att jag och min bror ska se på The aviator ikväll. Vi har inte sett den men har hört att den ska vara riktigt bra. Det är också en av dem filmer som vi har haft hemma utan att ha kollat på ;P
Till filmen ska jag ta lite Chai te och värma mig med. Det är ju snöstorm ute och det ska bli värre tills imorron.

Hoppas alla får en bra fredag!
~7 dagar~


å, nej

Gårdagens kväll bestod av plugg, vi har nämligen matteprov idag och såklart var man ju tvungen att träna in det man har gått igenom.  Var det någon som såg när Anja åkte sitt lopp igår?, jag gjorde det. Hon var så nära att ta silverplatsen tills det sista hoppet kom och hon hade för hög hastighet (hann inte räta på sig). Det var helt sjukt att se henne flyga 60 meter och hon gled säkert minst 30m. Jag tyckte så synd om henne, det var tur att hon inte skadade sig rejält.

Det var en åkare igår som körde sitt lopp innan Anja och det blev inte långt. Jag tycker synd om henne. Hon startade och bara efter 5 meter ramlar hon….  Det var lite kul men ändå så synd mot henne som har tränat i 4 år för detta. ;)

 Snart börjar min svenska, vi ska diskutera Hamlet och därför måste jag gå nu.
~8 dagar~

(Tydligen publicerades inte mitt inlägg som jag skrev imorse, därför lägger jag in det nu. Har haft svenska och det gick bra.)


TBEP

"Can you meet me halfway, right at the borderline?
That's where I'm gonna wait for you"


Today

Nu har nästan halva veckan gått. Det är otroligt mycket plugg i skolan och därför är det viktigt att hålla ut. Vad kan man då göra för att orka? Jo, jag själv brukar ha en dag där jag inte pluggar utan bara tar det lugnt och skiter i allt. Det är också att man ger sig själv beröm om man har gjort något bra, man kan även skriva ner saker man har gjort bra under dagen eller om sig själv. (Vi gick igenom detta på psykologin ;P).

Nu har jag gjort en lista med fem punkter vad jag anser om mig själv idag:

Hehe.. xD Nu börjar min engelska och det kommer bli ett rent helvete xD see ya!
~9 dagar kvar~


Romantic, tragic & captivating

Hejsan!

För inte så länge sen såg jag filmen Becoming Jane för första gången. Själv tyckte jag att den var jättebra, romantisk och tragisk. Jag tycker väldig mycket om filmer som denna och därför bestämde jag mig idag för att se en film jag har haft hemma ganska länge men aldrig har haft tid att sätta mig ner och kolla på den. Filmen ger starka känslor till tittaren och är helt tagande, jag pratar såklar om Wuthering Heights. Jag såg på nyinspelningen från 2009 men har bestämt mig för att hyra en äldre inspelning av denna otroliga historia.

Jag har även bestämt mig att se på filmen Pride and Prejudice. Det är nog tid för att skriva en lista om vilka filmer man ska se, det finns så många bra och det är svårt att hålla reda på vilka man verkligen vill se, det finns tusentals filmer.

Någon som vill rekommendera bra filmer som ingår i samma "kategori" som de filmer jag nämnt?!! :D Skulle vara snällt! Ha det bra!



Valentine's day

Something new



+



=


To bury the castle, bury the castle, Ba da ba da ba


En lång torsdag

Torsdagarna ska alltid vara så långa. Har fotografisk bild nu men som ni märker är jag inte där! På sätt och vis är jag där men vi tar bilder och då passade jag på att gå in på datan. Imorron efter skolan ska jag hemtill mormor, hon fyller år och vi ska fira henne. Det ska bli kul att träffa släkten!
På lördag ska jag fika med alla tjejorna, det ska bli extremt roligt att få träffa alla tillsammans. Samma dag får vi gäster, det blir trerätters hemma  och jag hoppas att jag kan gå hem till NJ på kvällen och se melodifestivalen ;P  

Mer uppdatering kommer snart! Ha det bra :)


Under the sea

Jag hoppas verkligen inte att alla drömmar slår in.. isåfall kommer jag snart att bo under vattnet!


Lördag

Igår var jag hemma hos Jessica och hade en trevlig kväll med god mat och massa prat!
Idag har jag hjälp mamma städat köket. Nu är det skinande rent. Efter städningen gick vi ner till centrum för att handla maten till ikväll, det blir tacos!!! Min bror följde även med och hjälpte till med att bära kassarna. 
Om en stund ska jag plugga matte och bli lite smartare ;P

Ha en bra lördagkväll :)




Hamlet

Om ett tag sak jag och mina vänner åka in till stan och äta på kungshallen, ska bli gott! Klockan sex börjar teatern, vi ska se Hamlet med klassen. Det ska bli kul. Jag har nämnt det ett antal gånger och detta blir det sista om det :P

Jag får inte skriva mer för Amanda... hon tvingar mig skriva på Engelskan. 
See ya :) 



"To be, or not to be: that is the question".


Island in the sun

Älskar låten och musikvideon, alla djuren är otroligt söta!<3



Moonwalk

Idag hade vi lång sovmorgon. Det var så skönt att få sova ut. Jag sitter hör med Julia och Amanda. Två av mina närmaste vänner!! Nu blir ni glada för att ni blir nämda i min blogg :P
Jag är på mycket bättre humör idag, jag har lämnat allt som hände igår till det förflutna och gått vidare, hoppas andra kan göra det också! 

När jag kommer hem ska jag plugga och försöka bli klar med den jälva engelskan.. 
Om ett tag har jag samhälle i två o halv timme, det ska blir "kul". 

Igår fick jag en bok av mamsi som jag har kollat på flera gånger :D Michael Jackson - Moonwalk
Weeeeiiii, MJ!!! :D  Ska börja läsa den ikväll!
 


...


Segt,segt,segt,segt,segt,segt,segt,segt,segt,segt och.... SEGT!

Sitter här i soffan och försöker skriva på Engelskan, men det går inte så bra. Jag är trött och vill ha mat (Har inte ätit än). För en liten stund sen målade jag mina naglar chockrosa!  Jag har inget intressant att säga, bara massa onödiga saker... :P

Jag kan berätta att pappa och mamma håller på och bygger om i syrummet. De har kommit ganska långt, nya väggar och golv sitter uppe nu. Hela huset är en stor röra. Allt som har stått där inne har de flyttat ut och snart ska man åka och köpa nya möbler, det ska bli kul!

Nu ska jag återgå till mitt dåliga pluggande och hjälpa mamma hitta riset där uppe.. :/

RSS 2.0