28/9-09

Idag är det ingen vanlig dag för det är Michans födelsedag!!!
Jag vill tacka alla som har smsat samt skrivit till mig och önskat mig grattis, tacktack<3
Ikväll blir det paket öppning med familjen. Undrar vad jag får :D:D:D

// Michaela <3 



A classic

Hejhej! Det här får bli ett snabbt inlägg, måste städa rummet innan mamma dödar mig xD
Veckorna bara flyger förbi och snart är det lov. Herregud, allt går så snabbt förbi. I torsdag och fredags hade jag engelska prov och det gick bra. Lite besviken blev jag få fredagens prov, man hade pluggat så mycket och så var provet så enkelt att man inte äns skulle behövt plugga så mycket som man gjorde. Va konstig den där meningen blev...

Imorron är det måndag och jag ska jobba. Det komemr bli sådär med tanke på att vi bara är 2 som arbetar, kommer bli lite svårt. Men jag ser ändå fram till det, kanske bara för att det är min födelsedag :P

Måste gå nu.. hör mammas steg i trappen :S
See ya!

Paddel

Hello!

Igår köpte jag, Emma och Marie nya gymkort. Nu är det hård träning som gäller! Vi körde ett lagom pass igår och det kändes verkligen bra.

Just nu sitter jag och mina tjejor och väntar på att våra aktiviteter ska börja. Det är idrottsdag och på förmiddagen hade vi "Friluftsliv" eller vad det nu hette, det är 3:orna på skolan som höll i det och vi gjorde typ ingen xD Vi fick göra en stor brasa som vi satt runt ett bra tag.
Våra aktiviteter börjar 12.30 och jag ska paddla! Weeiii, det ska bli kul.

seeya, paddelpaddelpaddelpaddelpaddelpaaaadddeeellllll. :)

Lovely

Idag har jag varit och shoppat med mamma och pappa. Det blev massor av saker och för en gångs skull tänker jag lägga upp bilder på det "jag" har köpt!! Enjoy.




















1. Massor av kassar xD
2. En underbar tröja från ZARA, älskar bliden på "Sally" och färgen.
3. En jättesöt tröja från New Yorker.
4. Ett långt och tunt linne från NY (New Yorker).
5. Bad shorts man kan ha på stranden, ifrån NY.
6. Tränings/mjukis kort byxor från Stadium.
7. Tunt vitt linne från Vero Moda.
8. Balongform och en underbar färg på tunikan som är också från Vero Moda.
9. Ett coolt linne från Monki, det är lite Alice i Underlandet stuk på det!
10. Närmare bild på Monki linnet. 

Time to go, see ya!! // Michaela


Haha!

Idag har jag varit med Nadja i centrum. Vi kollade lite i affärer och gick sen hem till henne. Vi drack te och åt mackor medans vi såg på Harry potter and the prisoner of azkaban. Det bästa med hela filmen är nog de första sekunderna på det här i det här klippet, när Ron pratar. Var bara tvungen att lägga upp det!! 


Yes babe :)

Nu är det helg! Det ska bli så skönt, man kan varva ner och ta långa sovmorgonar. Alla måste väl älska helgen?!
Idag hade vi idrott och det blev ett jättejobbigt pass. Mycket springande och man lär säkert ha ont imorron. Efter skolan åkte jag, Jessica och Amanda in till stan för att fika. Det blev fotöljen vid slussen, gött :D På vägen hem vid tunnelbanans utgång möter jag Anna med moppen, som har lämnat av en kompis. Hon var jättesnäll och gav mig skjus hem från centrum, vilken tur man hade! :D  
Det var lite kort om fredagen och ikväll ska man se Idol.

Ha det bra!

Time Is Running Out......

Idag har det varit en bra och dålig dag. I skolan var allt kul och dagen gick ganska snabbt även om jag började vid halv nio och gick till halv sex! En konstig sak som hände idag var att jag såg fram emot spanskan, haha det skulle man aldrig kunna tro. Efter en lång och hård dag behöver man verkligen vila ut och just därför ska jag sätta på mig myskläder, fixa lite färsk annanas och kanske lite te och se på Idol som börjar om en kvart.

Det som inte har varit bra med den här dagen är att jag och min familj har fått höra något riktigt hemskt. En väldigt nära familje/släkt medlem har åkt in på sjukhus och fått en av de hemskaste sjukdomarna som finns, Leukemi.
När jag hörde det blev man helt tom, det var så svårt att tänka sig att det hade drabbat just den här personen. Helgen som var hade släkten träffat och den här personen var glad och pigg och såg helt frisk ut och bara några dagar efter får den personen reda på var den har som inte har märkts annars.
Hemskt. hemskt, hemskt.
Jag blir själv ledsen och hoppas verkligen att allt kommer att bli bra, det ända man kan göra är att be till gud att allt blir bra igen..... 



Hello Tomorrow

Hejsan!

Imorron ska jag på kolmården med pappa och några släktingar. Det ska bli jättekul för sist jag var där så var jag liten och kommer inte ihåg så mycket. Vi kommer se massssor av djur och jag ska faktiskt ta med kameran och ta många fina bilder som jag senare kan lägga ut på bloggen! Nu ska jag gå och lägga mig, vi ska upp klockan halv 6 imorron och jag måste få lite sömn. :P

Byebye


Älskar den här låten<3 

 "Hello tomorrow and good-bye to yesterday
We've been waiting for this moment
And we still don't know what to say
We may never find the answers
or know the reason why
Why we both decided we should say good-bye......"



Today is a .... day!

Hejsan alla morgonpigga människor!

Både idag och imorron har jag studiedag, man kan nästan kalla det för ett litet "lov". Jag kom nyss hem från min nya doktor. Hon var super duktig och hon skickade mig till labbavdelningen för att ta blodprover.
Fem rör fyllde dom, man kunde nästan tro att dom skulle klona mig :P
Jag fick också nya mediciner som jag ska börja ta... jobbigt. Men det värsta av allt är att jag måste ta avförnings prover, bläää :'(


Tänk om man kunde ha den här söta björnen som läkare ^_^


Jag ska på bio idag med några klasskompisar. Det kommer bli kul men den ända nackdelen är att vi ska mötas om nästan 6 timmar xD Jag kan inte sommna om så nu får jag väl sitta här eller så kan jag ju sätta på en film!
Imorron ska jag följa med till Nadjas & Emmas skola och vara med på en av deras lektioner, sen drar vi och käkar lunch. weeeii!!!

Nu ere dags att gå, see ya!

RSS 2.0