DANCE WITH SOMEBODY

Det visade sig att Nadja har blivit magsjuk så det blir inget ikväll, starkars liten
:( Krya på dig<3<3 




Älskar den här låten!!!

Lov

I lördags städa jag mitt rum. Det tog hela dagen, helt sjukt. Mot kvällen kom Mormor, Annika, Amanda och Lelle över för att se på melodifestivalen. Vi åt mat tillsammans, sjöng singstar och såg på MF såklart!
Det var trevligt. När alla hade gott såg jag och mamma på en skräckis som gick på tv.

Idag har varit på bio med Carro och Anna. Vi såg I taket lyser sjärnorna. Jag tycker att boken är bättre men filmen var helt okej. Innan och efter bion gick vi lite i affärer, Anna var den enda som köpte något. 
Vi hade jättekul, eller iallafall jag :D   
Ikväll ska jag hem till Nadja, ska sova över där. Vi ska titta på oscarsgalan som börjar typ tolv. Så vi ska vara vakna hela natten. Får se om man orkar!

Det snöar som jag vet inte vad. Nu kan man ju ut och åka pulka. Jag som väntade på våren och så blev det vinter igen.
Men det är lite mysigt. Tända en brasa och dricka varmchoklad!

Det har varit en jättebra helg och jag hoppas att hela lovet kommer att vara likadant. Såå skönt med lovet :D

Ha ett skönt, bra, roligt och galet lov<3
ByeBye


^_^

Hejhej! Imorron är det sista dagen innan lovet. Det ska bli så skönt, jag ska verkligen vila upp mig. Det har inte vait lätt de senaste veckorna, man har varit stressad och inte haft tid för andra saker.
Jag har inget nytt att berätta om... eller jo. Jag träffade Teddy för en stund sen och han har klippt sig :P Nu är det ganska så kort men han blev inte nöjd och ska klippa ännu kortare.

Ibland önskar jag att man kan vrida tillbaka tiden till de minnen man uppskattar mest. Att man skulle få uppleva dem igen, men om det vore så skulle man inte tröttna?
Därför är framtiden så viktig, att man får chansen att skapa nya minnen.

Just nu har vi datakunskap och det som är lite konstigt är att man får gå när man vill. Man kan sitta och jobba i typ 20min och sen gå ;P

Aja, nu ska vi gå och äta! 
Puss 

Vänner+Plugg+Film+Te = Helg

Hoppas att alla hade en trevlig alla hjärtans dag!  Min var inte så dum heller. Jag gick ner till centrum för att köpa maten, varje valentine är det jag som gör den (Hjärta-tema).
Mamma och Pappa mötte upp mig där och gav mig skjus hem. Jag blev rätt så förvånad när pappa gav mig en hjärtballong och två inslagna presenter. Det brukar vanligtvis vara blommor. I ena paketet låg en liten anka som ändrar färg! I det andra var en film som jag velat sett, många känner nog igen den saturday night fever. Gud, vad jag skrattade när jag såg den xP
Jag gav mamma och pappa en varsin ros, dom var jättefina. Tänkte köpa en till mig själv men det skulle ha varit konstigt. På kvällen var jag och Nadja hos Marie, vi kollade på melodifestivalen. GO MUMS :D

Igår pluggade jag hela dagen. Men som belöning såg jag på film på kvällen. Första  filmen var saturday night fever, såg den med mamma och pappa. Jag blev sugen på te sen och vilken film passar inte bättre till te än Det levande slottet!
Det var evigheter sen jag såg den. Jag gjorde tevatten och när jag skulle ta MITT favo te så fannas det inte. Men jag är säket på att det fanns en hel ask i skåpet. Då måset det bara finnas en person som har tagit det och det är mamma. Hon har ju varit hemma i flera veckor nu. 
Jag fick nöja mig med vaniljte, inte lika gott men det duger. När jag såg filmen och drack mitt te så fick jag tillbaka många minnen<3 

 

Imorse när jag skulle klä på mig så ser jag att mina leggings är bort och SÅKLART måste det ha varit mamma, vilken tjuv hon är. 
Nu måste jag gå, har skitmatte :(  Byebye  


Valentine<3


Amanda säger "prosit"

Hejsan! I förrgår gjorde jag egna semlor och bjöd på. De blev jättegoda. Hm.. när är semeldagen? Har den redan varit?
Det skulle vara synd att missa den.

Jag är så trött och stressad. Just nu gillar jag inte skolan, vi fick två saker till som ska vara klara nästa vecka. Helt otroligt att dem sätter in fler saker när vi redan har massor att göra. ORKA :(

Igår så såg jag på Twilight! Tusen tack till dig Jessica<3<3
Kan inte fatta att jag har filmen nu, jga komemr att se på den varje dag xD 
Jag var också hos min mormor som fyllde år, grattis igen. Det var trevligt att träffa alla kusiner igen.  

Jag sitter här vi datan men Jessica och Amanda. Vi har snart Mänk - lektion, undrar vad vi ska göra idag?! 
Ska gå nu, skriver mer sen. Kramis! 

Plugghäst

I söndags var min familj, Farfar och Mormor ute och åt på en resturang på hornsgatan i stan. Det var en Österrikisk resturang och de serverade nästan bara schnitzel. Maten var jättegod! Man fick så mycket av det att man tog med mat hem. Det var trevligt att träffa Farfar och Mormor, det har blivit tradition att vi går ut och äter efter julen. Vi har varit på ganska många ställen.

Igår var jag och Nadja på gymmet. Vi körde inte ett långt pass bara en timme eller så. Det var skönt för jag missade fredags passet förra veckan, jag ble sjuk på fredagen :( Men nu mår jag hur bra som helst.
Pappa hade gjort jättegod mat också!

Idag har jag min långa dag men den är snart över. Jag får ha kul så tiden går fort!
Det kommer bli en stressig vecka, både den här och nästa. Det är så mycket prov innan lovet.
Det här gäller för nästa vecka:

Måndag: Spanska prov, (Skulle ha haft Sh-prov men slapp det)
Tisdag: PLUGGA
Onsdag: Naturkunskapsprov
Torsdag: Datakunskapsprov
Fredag: Sh- inlämning, Naturkunskaps-inlämning

Det är helt sjukt, får man ens ha så här mycket på en vecka??
Jag kommer vara slutkörd men det är tur att vi har lov så att man kan vila upp sig.



Det var allt för den här gången! Byebye.

Opera

Operan igår var helt fantastisk. Borden såg ut som på Lady och Lufsen! Maten var jättegod, de serverade förrätt, varmrätt och efterrätt. Till varmrätt fick vi pasta såklart, vi var ju på en "Spagettiopera".
Sångerna var otroliga och det var dem som sjöng också. Det fanns en hund som var med i några nummer, han var jättelydig och söt :D
Det går inte att berkriva utan man måste uppleva det själv! I publiken var det alla åldrar, från 6 till 99. Några snygga killar såg man.
Mamma och pappa fick vara med i några nummer, där de som sjöng snodde pärlor och klockor från dem.
Jag kanske inte har förklarat men det var Operacirkus, lite annorlunda än vanlig opera.
I sista nummret blev mamma uppdragen på scen. Min första tänke var: Är han knäpp, ser han inte att mamma har brutit handen. Men han tog med henne upp och så dansade dem runt lite och sen kastade han kniv på henne. Haha, gud vad jag skrattade.
Final låten var Bella Notte. Det var helt underbart.




Bästa delen på veckan!

Hejsan!
Jag har typ gått och blivit sjuk :(  Igår tog jag ledigt från skolan. Jag hade så ont i magen och mådde illa hela tiden men idag känns det lite bättre. I helgen ska jag göra lite rolig saker:

Lördag:  På dagen skulle jag ha gått till centrum med Marie, Anna och Nadja men nu vet jag inte om det blir av, får se hur jag mår om någon timma. Vid 6 - tiden ska jag, Mamma och Pappa åka och gå på Spagetti Operan. Vi fick biljetterna i julklapp av pappa. Det ska bli jättekul, jag har ingen aning hur det kommer att vara.

Söndag: Kanske bio med Anna (beror på hur jag mår). Plugga matte och på kvällen ska min familj, Farfar och Mormor ut och äta på resturang. Det är något vi gör varje år, mysigt :D

Ska du göra något kul i helgen?!

Ska gå och vila nu, ha det så bra<3

I bake...You shake!

Det har varit en lång dag men den är inte över än. Ska snart ha min sista lektion. Imorron är det fredag, den här veckan bara flög förbi.
Igår var jag, Emma och Nadja på Bodypump. Man kände verkligen musklerna arbeta och jobbigt var det.
Tips: Om det är någon som ska testa på Bodypump och är nybörjare, ta då lätta vikter och var inte krokad som jag var och ta tunga xD

Just nu vill jag hem. Det är kallt, tråkigt och "fult" här...
Jag vet inte vad jag ska skriva om. Det har inte hänt så mycket på senaste tiden. Jag har varit så upptagen med plugget att jag inte har gjort något värt att berätta om. 

Igår berättade en person för mig att det är ca 4 månader kvar till sommarlovet. Det är inte alls långt kvar, jag kunde inte fatta det. Då har man gått ut ettan och bara för ett litet tag sen gick vi ut nian. Jag vill ha sommarlov nu :D 

Idag har vi pratat mycket om äppelpaj xD Fråga inte varför, men nu blev jag så sugen på det att jag kanske gör en när jag kommer hem men jag måste plugga matte innan.




Nu ska jag gå till lektionen, ha det bra<3


Här har man tråkigt... NOT!

Hej!
Jag hade tänkt att berätta lite om vad jag gjorde i helgen. I lördags träffade jag Marie, Emma och Jelena. Vi åkte till stan och kollade lite i affärer, tyvärr köpte jag inget när vi var där. Jag hade inte träffat Jelena på länge så det var jättekul att träffas. Vi tog en fika/ Lunch på coffeehouse by george innan vi begav oss hem. 
På kvällen åkte jag till mina kusiner för att Oliver fyllde år. Nu är han tonåring! Vi åt massor av mat och när vi kom hem tittade vi på Eastern promises. Den var bra men lite konstig, jag fattade inte början.

I söndags pluggade jag till Datakunskapsprovet. Jag satt nästan hela dagen framför datan förutom när jag och pappa åkte till centrum och köpte Chuck Taylor® All Star®Specialty!

De är fett snygga, tycker jag iallafall. =D
På kvällen gick jag, Amanda, My, Frida, Martin och Jessica på bio. Vi såg på The curious case of benjamin button.
Den var både rolig och sorlig. Jag tyckte den var jättebra och tycker ni som inte har sett den ska göra det :D
Just det, innan bion åt vi på Kungshallen. Det var gott.

Det var en bra helg men den försvann så fort men den här veckan är snart slut och en ny helg kommer. Så skönt!
Om tio minuter börjar min Kinesiska, jag vill inte gå men det skulle vara onödigt nu när jag har väntat hela den här tiden.
Idag är också min mormor hemma hos oss igen och hon ska göra pannkakor till middag, weeii :D Det är något att se fram emot.

Ha det bra allihopa, bye bye.

Cake :D

 
Kolla vad jag hittade på en hemsida! Hahaha, den är så bra xD


 

Det finns mer bilder på olika tårtor på den här hemsidan:
http://www.newmoonmovie.org/2009/02/28-creative-and-amazing-twilight-cakes/

RSS 2.0