U2 360 tour

Imorron bär det av till Hjo igen. Ska åka med X-2000, i första klass!!! Det kommer att bli intressant. Första klass biljetten var billigare än andra klass... det var helt sjukt men tur för mig!
Mamma, pappa och mormor möter upp mig i skövde och sen ska vi tillbaka till stugan. Men där kommer inte jag och pappa vara länge. Vi ska nämligen åka ner till GBG, för att se U2. Det ska bli så jävla coolt!
Så dettta blir mitt sista inlägg för den här månaden. Ska vara där nere över helgen. Just det, om 1½ timma så har jag jobbat klart mina två veckor, såå skönt.




Här är jag imorron och se ett fantastiskt band.
See ya

Look at this!



Your dreamhouse??!

Satt nyss och tänkte på hur mitt drömhus skulle se ut. För att få lite ideér så sökte jag på google och då hittade jag den här bilden. En person säger att det är den drömhus men jag skulle nog kalla det skräckhus.
Det ser ganska coolt ut men det liknar familjen Adams hus. Tänk er en kall höst natt och det regnar och blixtrar och man ser något skumt i huset, hahaha!





.

Actress or Model
Emma watson can be both



My car

Något som jag verkligen älskar det är bilar! Det visste ni inte va?! Det är så roligt att prata om bilar och vilka underbara modeller det finns. Tänkte visa några av mina favosar.

Corvette -61
En helt underbar bil. Imorse såg jag och pappa en corvette och han sa att jag skulle söka på en -61 och se vad jag tycker och den är så snygg och elegant! Bilden under är årsmodell -09. Ganska stor skillnad, eller hur?!

 


 
Peugeot 207 CC
En assnygg bil. Min familj ska köpa en till bil och vi har kollat på den här och färgen är helt underbar, tycker jag iallafall.




Hyundai - Santa Fe
Förra gången vi skulle köpa bil så var den här ett alternativ. Jag tycker den den är snygg och ser ganska "tuff" ut. Den andra färgen är också fin!






Det var lite om bilar som jag tycker om, kan visa några andra också en annan gång. Nu måste jag fortsätta att arbeta.
Ca två timmar kvar till lunch, weei! Bye bye, see ya.


Funny time

Lördag

Var hemma hos Emma på eftermiddagen. Hon hade bjudit över mig, Marie, Maja, Zeus och Gustav. Vi lagade mat tillsammans, det tog ganska länge men det blev lyckat resultat! + efterrätt, som blev en kladdkaka. Vi spelade spel, kollade på Torkel i knipa och såg slutet på Exorcisten: Begynnelsen. Det var en trevlig kväll!



Söndag

En chill dag. Var hemma och tog det lugnt. Spelade MASSOR av Folklore och ligger nu vid slutet. NJ, du ska bara veta vad som har hänt xD
Gissa vad vi åt till middag?!  Såklart blev det potatisgratäng med grillat kött, exakt det vi lagade hos Emma i lördags, så typiskt. På kvällen kollade jag på Being human, den är så bra! Juste jag fick oxå göra massor av olika frisyrer på pappa. Hihi, det var kul, han har ju lockigt hår och när man blöter det blir det nästan helt rakt, ungefär som mitt hår!



Måndag

Sitter på jobbet just nu och det finns nästan inget att göra. Men bara om en liten stund så kommer det bli kaos. Det blir alltid mycket innan lunch och efter. Vänta lite........   Var tvungen att ta ett samtal ;P
Det finns inte så mycket att berätta. Kommer kanske skriva igen sen.


Övrigt

Det är helt sjukt xD Jag har köpt min brorsas ipod touch! Jag kommer att få betala 920kr+10diskningar+1damsugning.
Att han ens gick med på det, men jag tror jag kommer att ge honom mer pengar, han blir ju typ lurad av det jag gav som "pris"!

Byebye, see ya!

Mr. wonderful

En av världens hetaste män....... Johnny depp!!!!



Jag vill verkligen gå och se Public enemies, den har fått fyra + av aftonbladet.
Det kommer några till bra filmer som Johnny depp kommer medverka i nu framöver. En är Alice in Wonderland, där han kommer spela den galnehattmakaren. Jag hittade en blid på hur han kommer se ut och jag tycker att han ser riktigt häftig ut, det passar Tim burton stilen!

 

En annan som film som man också kan längta till är Pirates of the Caribbean 4 som kommer ut 2012. Som alla vet var de andra filmerna otroligt bra så det kommer säkert den här också vara!


Igår var jag på bio och såg Harry potter och halvblodsprinsen, den var otroligt bra men det var synd att de hade tagit bort en scen som ska vara i slutet. Det fanns mycket humor i den och även om man inte har läst bökerna så borde man gå och se den. Nu vill jag verkligen se de sista två filmerna av HP. Den sista boken är så lång så det  kommer bli två filmer av den. Den första kommer komma ut till julen och den andra som verkligen är den sista "delen" kommer ut sommaren 2010, så man behöver inte vänta då länge.

Nu måste jag jobba, see ya!

Shock

Sitter nu på jobbet och har lite tid för att blogga. Det kommer nog många inlägg idag om det fortsätter så här!
Idag direkt efter jobbet så ska jag möta familj och Nadja, vi ska gå och se Harry potter och halvblodsprinsen. Det ska bli så kul, har verkligen lägntat. Ni som har läst boken vet vad som händer i den här filmen  och jag hade helt glömt bort ur den kommer att sluta xD Gissa om jag blev chockad när jag kom ihåg det igen.


Så här såg jag ut när jag kom ihåg vad som händer! (Söt, va?!)
Tagen från google.

Nu måste jag jobba igen! Bye bye

Things aren't always what it seems to be

If you just believe, everything can come true


The time

Hej Hej!

Jag kom hem ifrån Hjo i fredags, åkte tåg hem med min moster och kusin. Det tog ca 3h 30min fast vi spelade kort så tiden gick rätt så snabbt. Hela min familj var kvar där nere så jag var helt ensam hemma, läskigt var det :S
I lördags var jag med Nadja och Marie, vi köpte hämtmat och efter maten kom Julia över! vi såg på Benjamin Buttons Otroliga Liv, en jättebra film!

På Söndagen skulle jag och Marie ha åkt och badat men det blev inte bra väder så vi gick till centrum och sen hem till mig och då var Nadja med igen. Mot kvällen kom NJ över och vi såg Being Human som går på söndagar kl. 21.00 på SVT.

Jag började jobba på måndag och jag tyckte då att det var vä'rldens svåraste jobb och jag kommer bara att göra bort mig (Bara negativa tankar). Familjen kom hem på kvällen, det var skönt och se dem!

Har jobbat tisdag och det gick bättre, fick lite posetiva tankar om jobbet och körde på som fan.
Idag går det också bra!

En sak jag har gjort mycket under tiden jag var i hjo och hemma det är Shoppa :D Jag har köpt massor av nya saker som jag ska fota och lägga upp på bloggen!

Nu måste jag fortsätta att jobba, see ya :D

See ya



Nu är det dags igen att åka till Hjo!

File

I måndags hade jag bjudit  över Jessica, My, Amanda och Frida hem till mig. Jag bjöd på lunch och vi spelade gitarr hero. En riktigt mysig dag förutom att det var så himla varmt. Det finns blider på Jessicas blogg om man vill se, längst ner i det inlägget.

Midsommar 2 var helt okej. Vi åt god mat+min sushi, pratade och vi slapp tyvärr inte de olika "lekarna" man brujkar göra.
Vädret blev skönt mot kvällen. En bra dag ;P

För att göra allt som hände på Gröna lund kortfattat så finns det bilder på mina kompisars bloggar! Nadja, Marie och Julia.
Jag vann en stor kexchoklad och Maja vann en plopp. Helt otroligt. Vi som gick var Maja, Nadja, Marie, Anna, Julia och jag.



Det här kanske blir mitt sista inlägg för den här månaden iallafall. Ska försöka att skriva om det går men vi får se!
Hm... jo, ett till inlägg får komma ikväll. See ya!

En tidig dag

Hej, hej!

Just nu sitter jag på pappas jobb och lär mig hur hela order- systemet fungerar. Det är så otroligt svårt men det gäller att man övar. Tänk om man gör bort sig helt när man börjar jobba på riktigt.
En sak som jag brukar säga ofta är att jag ska betätta om saker som har hänt men inte just nu men den här gången menar jag det verkligen!  

Jag ska berätta om: 

När min tjejkompisar kom över till mig och vi åt lunch tillsammans.

Midsommar 2.

Gröna lund.

Mina dagar hemma.



Det är faktiskt rätt så kul att vara här ;P Det är lärorikt men alla sitter vid sina datorer och pratar i sina headset.
Pappa gick iväg till ett möte och lämnade mig här helt ensam.....


Jag är såå trött. Kom hem vid ca halv ett och somnade vid halv två, sen vaknade jag vid fyra på morgonen för jag trodde jag skulle upp men det var fel. Somnade om vid halv fem och så skulle man upp vid halv sju.
Det får inte bli sent ikväll, kommer nog sova rätt så tidigt.

Nu ska jag kolla runt lite på några bloggar. See ya // XOXO

RSS 2.0