Första dagen

Hejsanhejsan! Det var verkligen länge sedan jag skrev i bloggen. Har haft mycket för mig under hela sommaren och då blir det ju att man glömmer bloggen lite men nu blir det ändring med det!
Idag var första dagen i skolan, jag var nervös när jag satt på bussen imorse men den känslan försvann direkt när jag träffade mina underbara vänner<3.
Det är fortfarande svårt att tro att detta kommer bli det sista året, tänk efter, inget mer plugg!, om man nu inte vill plugga vidare direkt efter man har gått ut. Vi fick sluta ganska tidigt och när jag kom till centrum mötte jag upp min mamma. Vi kollade lite i affärer och köpte lite grejer, weei! 

Jag sitter här framför datorn och funderar över om jag ska se en film senare eller inte, isåfall vilken? Jag är sugen på att se Casanova men det var inte allt för länge sedan jag såg på den ;P  Kanske någon actionfilm... eller en komedi. Hm... det blir ett svårt val. 

Jag har haft en skitbra sommar även om jag inte har hunnit med allt jag skulle ha velat och jag hoppas att ni har haft det lika bra som jag. ^_^


RSS 2.0