Over and over again

Innan du börjar läsa detta inlägg vill jag att du ska sätta på dina högtalare och sätta igång låten som du ser nedanför. Det är en vacker och avslappnande låt som jag uppskattar väldigt mycket!




Är fortfarande sjuk, det vill aldrig ge sig. Vill vekrligen bli frisk nu. Jag har varit hemma hela veckan, om jag nu räknar med imorron. Tyvärr så har jag smittat hela min familj. I början av veckan var min bror hemma och var sjuk med mig. Idag var pappa hemma... imorron ska mamma vara hemma och jag tror att pappa ska vara det också. Jag får värsta samvetet när jag tänker på vad jag har "gjort". Det är ju inte med flit xD
Idag har det hänt både bra och dåliga grejor.

Bra saker:

 - Jag och pappa bakade bullar!
 - Vi gjorde egen pizza till middag!
 - Vi ska se på en bra film senare!

Dåliga saker:

- Fick skurmedel i ögat och var tvungen att göra en ögonsköljning
- Är fortfarande sjuk
- Jag vill shoppa kläder NU...

Det var lite om idag. Jag ska gå och lägga mig i soffan nu med lite te :)
Jag älskar den här låten!!!

Sjukling


Är hemma ifrån skolan idag. Jag har varit sjuk hela helgen. Det är så typiskt men man kan förstå, när man kommer från ett varmt land till ett kallt så är det inte så konstigt att man blir sjuk. Dagen idag består av te, film och en varm säng. Jag kanske orkar med lite plugg, men man borde ju inte behöva när man är sjuk... heller hur? :) Ha det bra!

 


Mars 17, 2010

Nu har det gått fyra dagar sen jag kom hem från Thailand och jag måste erkänna att jag längtar tillbaka. Att ha 34-37 grader varje dag är inte så dumt! Det jag har att skriva om nu kommer inte att handla om min resa. Jag ska lägga upp bilder när jag har tid men nu ska det handla om filmer och en kille ;P

Igår såg jag nämligen på Stolthet & fördom, om ni kommer ihåg så skrev jag om några filmer i ett inlägg för inte så länge sen. Där ingick den filmen. Jag tyckte att den var bra med saknade dramatik. Om man nu jämför med de två andra filmerna jag såg. Men det var en romantisk och vacker film!!

Jag har även sett en annan film som heter Dracula 2000 (Svensk titel Drakula 2001). Till min förvådning var den faktiskt bra. Den person som spelade Dracula var inte mindre än gerard butler. Jag bara älskar honom, plus att han ser jättebra ut!! Titta bara på honom, Olala :D



Jag hinner tyvärr inte skriva mer nu, jag ska skriva på mitt och Jessicas arbete till samhällen. Vi har ett jätteintressant ämne. Ideal (Skönhetsideal). Man blir nästan galen när man nu efter inser ur mycket man påverkas och att man kan finna ideal åt vilket håll man än går xD

Ha det bra!

Bye bye Thai :(

Detta blir nog sista inlagget fran Thailand. Imorron  ar det sista dagen och jag vill inte spendera den framfor datan ;P All tid ska laggas pa att sola och bada! Ikvall ska vi aka in till Khao Lak och shoppa lite till. 
De tva veckor jag har varit har har verkligen flygit forbi. Jag ska absolut aka till Thailand igen och kanske da ar det med mina kompisar?? Vem vet?! ;O :D

Det blir ett riktigt kort inlagg, jag maste ut och bada lite.. det ar ju sa varmt! Hoppas alla har haft det bra och sa ses vi nar jag e hemma igen :) Kram (Klockan e 09:33) 

Kan inte bli battre ;)

Saadawee,

Igar lag jag vid polen och slappa, solen lyste och havet brusa. Jag och mamma tog aven en ansiktsbehandling pa 60minuter. Det gar inte att beskriva hur den upplevelsen var!!
Pa kvallen at vi pa en av vara favorit resturanger nere vid piren, den heter Banana garden. Dem har den basta maten och hon som serverar ar sa himla gullig. Hon ar typ lika gammal som mig och har mycket ljusare rost xD Igar bestallde jag friterade tigerrakor, det var otroligt gott. Jag tror nog att jag ska kidnappa hem henne och hennes familj sa jag alltid kan fa ata sa god mat!

Min underbara pappa fyllde aven ar igar!! GRATTIS IGEN<3<3 Vi har bestamt att fira honom nar vi kommer hem :) Men vad kan lixom bli battre an att fira sin fodelsedag i paradiset :) Juste, vi avslutade dagen med att kolla pa den vackra solnedgangen. Den var forst gul, sen oragne och till sist rosa!!! Man var helt fortrollad.

Idag skulle jag, min pappa och bror pa elefanttracking men tyvarr foljde inte jag med... Jag madde inte sa bra imorse och beslutade att stanna kvar med mamma... sa jag fick inte rida pa dumbo :'(
Men pappa sa att han och jag kanske kunde gora den senare i veckan igen! 

Den vecka som kommer har vi planerat in massa grejer. Vi ska aka till sotrstaden Phuke och shoppa, aka till Khao Lak och shoppa  mer, Forhoppningsvid far jag rida pa elefanter, testa pa massa olika behandlingar och bara njuta varje dag!

Jag har inte berattat om snorkligen men det ska jag gora en annan dag :P Det blev ett ganska langt inlagg! Ni far alla ha det bra och leva livet! (Klockan ar 13:00 nu). 
See ya<3<3 

Report from Thailand :D

Hejsan!!!

Detta inlagg kan bli lite konstigt, jag skriver namligen fran Thailand!!! Vadret och miljon e helt underbart, 37 grader i luften och 33 i havet. Det kan inte bli battre! Hotellet ar jattefint och rummen ar gigantiska. Polen e underbar och jag simmar runt som en fisk hela tiden. Maten e smakrik och man blir aldrig besviken (englit mig).
Det har hant massor av roliga grejer som jag ska beratta, haha!
Igar kvall kom det lite regn och blixtrar men det forsvann senare :P Pa den langa stranden finns det krabbor som smyger omkrig och da fick jag en jattebra ide :D Att Najda och Marie kan ha sin krabbfest dar :D

Imorron ska jag och familjen pa utflykt till surin island och snorlka bland fargglada fiskar och hajar :P Det ska bli en rolig upplevelse. En lite creepy grej ar att en som jobbar har (en kille som ar lite sot) han verkar folja efter mig :S haha, var jag en befinner mig dyker han upp. Till och med nar vi ska ata mat vid piren som ligger 5 minuter har ifran sa kommer han cyklanes :P Anna, jag ska gora sig stolt och inte ta med mig hem for manga men han verkar lite skum, men det kanske e okej??!

Hoppas alla har det otroligt bra hemma. Nu ska jag spela kort med mamma :) (Klockan ar 18:43 nu) 
Manga kramar till er alla!!   

RSS 2.0