Bomchakalaka

Hellu! Idag har det varit en lång dag i skolan, egentligen inte men det kändes som det. Har börjat den andra delkrusen som handlar om tidig film och det innebär att vi ser på stumfilmer från början av 1900-talet. Spännande  men ibland kan det bli otroligt tråkigt när det inte är något ljud dock är det roligt att se skådespelarnas överdrivna agerande! Vår lärare är engelskman och talar inte mycket svenska, vilket tvingar oss att prata engelska med honom men jag klagar inte. Idag var det fint väder och det blir man glad över. Blev ganska chockad igår när jag såg att det var snö ute igen men det försvann! Snart kommer värmen och solen! Yay!


Blue

Love it


Fredag igen!

Sitter i soffan med mamma och pappa. På tv visar de programet "The Voice". Jag vill se på en film men de andra vill se klart!^^' Idag skulle jag till doktorn med det var full så jag skulle återkomma imrgon, vilket skitsnack! :/  Skönt med helg, hoppas verkligen att jag blir frisk för jag måste gå på undervisningen nästa vecka.

Jag har bestämt mig för att skaffa en hund, vare sig de andra i min familj tycker. Jag har till och med börjat kolla hos kendlar och kommande kullar! Med tanke på att min bror flyttar snart kan hunden ta hans rum..hehe! :D För något tag sedan såg jag programet "Mannen som talar med hundar" och det är helt otroligt! Sättet han hanterar hundarna är som magi, han kan verkligen sin sak. Tänk om man hade problem med sin hund och bara kunde ringar honom, det vore något! :) 
 
Nu orkar jag inte skriva mer, ska nog gå och se på en film! :) Oh yeah!

Inte kul..alls!

Jag är sjuk..sjuk..sjuk! Det går verkligen inta att bli frisk, så fort jag åker på en förskylning vill den aldrig försvinna :( Bajs!! Har ont i halsen samt huvudet. Vill bara gå och lägga mig.. :( Men snart börjar Once upon a time, om jag inte tar fel och den serien vill jag se! Tycker den är bra! :) Fick reda på några dagar sen att ett av mina favoritband ska ut i världen och Europa är ett stopp!! yaay!! :D Superglad!!

Jag har verkligen inget vettigt att skriva just nu^^ Har tråkigt, hela familjen är hos farfar min och ska göra något.. fick inte följa med, är tydligen en smittomaskin^^ hehe! Nu ska jag gå och hämta en filt! Oh yeah!

RSS 2.0